Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt miły facet i podrywanie kobiet

Polecane posty

Gość gość

CZy to ma sens?

Gość gość
Nie i mówię ci to jako kobieta która żyła z takim 3 lata. Były momenty ze pomagal kolezaneczkom a dla mnie nie miał czasu. I zdziwiony ze nie jestem z niego dumna ze taki dobry dla innych. Więcej nie popelnie tego błędu

Gość gość
A czyAutor ma na mysli bycue milym dla wszystkich? Ja tez jestem mily, ale jako singiel i jesli ktos mi sie podoba. Jak juz wybiore te osobe nie zwracam uwagi na inne. Skad przypuszczenia, ze mily ktory juz z kims kreci zawsze pomaga kolezankom.

Gość gość
z moich doświadczeń, tacy panowie to neurotycy, egotycy i szowiniści - motywacją ich jest kreowanie wizerunku, a po bliższym poznaniu... szkoda gadać

Gość gość
Nieprawda, taki ktos to uczuciowy facet dobry i dlatego mily i pomocny jesli jest sam. Potrafie byc wredny jak chce. I mam takie mysli, bo wlasciwie po co mam byc mily dla zajetej kolezanki. Ale dlaczego mialbym byc niemily, jak wobec mnie ona jest.

Gość gość
Masz racje szkoda gadać bo zmarnowalam 3 lata. Po bliższym Poznaniu okazał się obludnym hujem który pomagal wszystkim dookoła a mnie nie bo zawsze coś. A morda na pokaz uśmiechnięta zagadywanie dup starych i młodych w sklepach na.plaży gdziekolwiek. Wszędzie. P********y gnuj

Gość gość
Musze powiedziec, ze ta kolezanka o ktorej wspomnialem jest mila dla wszystkich, moze to oczarowywac facetow wkolo. Raz mi sama wspomniala,mze tak naprawde nie cierpi tych ludzi, ale sporo jej placani dlatego taka jest. Mysle, ze wobec mnie dlatego, ze jestem dla niej ok i mi sie podoba, ona chyba lubi byc chwalona i komplementowana. Raz mi pokazala jak sama pomalowala sciane. Ja wiedzialem, ze chce pochwale. Ale powiedzialem tylko, ze no fajnie ok.

Gość gość
Acha, czyli taki typek podrywacz, ktory tak ma to we krwi, ze nie zwrqca uwagi co na to jego dziewczyna. No kurcze, o tym to ja bym sie zastanawial, nie zaczepialbym innych kobiet.

Gość gość
Babiarz, odpuść sobie.

Gość gość
czemu

Gość gość
Kobiety tak bardzo gustuja w roochaczach i babiarzach, ze bycie zwyczajnie milym odbieraja za wade i dopisuja do tego jakies bzdury.

Gość gość
slabo ich wina