Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mamka

Czy ulżyć synowi ?

Polecane posty

Gość smutna mamka

Mój syn ma już 26 lat i nigdy nie mial dziewczyny. Właściwie to oprocz pracy siedzi caly czas w domu. To juz taki wiek ze wielu jego rówieśników ma zony a nawet dzieci.. jest mi go szkoda :( proponowalam mu nawet aby poszedl na panienki za pieniadze ale on nawet tam boi i wstydzi się isc.. dlatego pomyślałam że ja moge mu ulżyć.. mamy dobry kontakt, jesteśmy blisko, a ja sama tez nie mam mężczyzny. Tylko nie wiem jakby zareagował..

Gość gość
babo to jest zboczone i chore powinnaś się leczyć. Fuj jak mogła w ogóle pomyśleć o współżyciu z synem to jest nienormalne i chore. Twój syn by się przez takie coś załamał gdybyś mu zaproponowała. Byś go brzydziła i gardził by tobą. On nikogo nie znajduje sobie bo mu dobrze w domku mamusia ugotuje obiadek, wypierze nie ma on zadnych zmartwien. Pewnie sie masturbuje on i to mu wystarcza. TY pilnie znajdz sobie jakiegos faceta.

Gość gość
Czy jest pani mamą Namarina????? Namarino to post Twojej mamy???

Gość gość
Pewnie ze mozesz,nie czytaj postow od myślacych sredniowiecznymi realiami. Zmienia sie wsystko i toco dzis jest tabu w polsce to zagranicà od 30lat jest normą

Gość owain
Tylko jeśli jest osobą niesamodzielną i nie poruszajacą się. Wtedy jeśli organ zachował sprawnosc mozesz mu ulżyć. W innym wypadku jest to kazirodztwo.

Gość imhotep
Pielegniarki często tak robią osobom ktore nie samodzielne. Nie popełniają przestepstwa ani nawet błędu w sztuce bo w procedurze mycia pacjenta jest zsunięcie napletka i przemycie żołędzi prącia wodą. A wtedy wytrysk jest możliwy.

Gość gość
A synalek pewnie po kryjomu dyma laski jak Łysy z Brazzersa.

Gość gość
Nie dyma , przecież wlasnie o tym jest temat. No chyba że ten Lysy to jest idiom którego nie znam.