Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desterka

Żona kochanka jest w ciąży!

Polecane posty

Gość Desterka

Jestem w związku z żonatym facetem od ponad pół roku, wszystko układało się idealnie. Widziałam już jego żonę, jest nieatrakcyjna, do tego mówił mi, że wredna, nie gotuje, nie sprząta. Nie pamiętał kiedy ostatnio seks uprawiali, a ona zaszła w ciążę! Zaczęłam drążyć temat i on przyznał się, że raz mocno się upił i nie pamięta co się wtedy stało, nie wie czy z nią nie spał. Masakra :/ Co powinnam zrobić? Uwierzyć mu czy zerwać tą znajomość? Z żoną mają już syna, on nie chce od niej odejść tylko ze względu na niego, bo są bardzo zżyci. Kocham go, ale nie wiem jak długo zniosę bycie tą drugą, chcę za niego wyjść i z nim tworzyć rodzinę. Pomóżcie

Gość gość
bo widzisz, mąż pieprzy żonę i z tego biorą się dzieci. a ty to kto?

Gość gość
poza tym nieładnie jest zaglądać do cudzego łoża małżeńskiego.....

Gość gość
Tak jasne,nie rozwiedzie się ze względu na syna,mydli ci oczy,nie pamięta czy spał z żona ? Dobre,aż śmieszne to jest jak kochanki są naiwne,mówi ci to co chcesz usłyszeć i tyle,chyba tez za piękna nie jestes skoro trzymasz się kurczowo jakiegoś żonkosia z Bożej Łaski,mogłabyś się bardziej szanować

Gość gość
Zostaw tą rodzinę w spokoju, wredna rozpustnico Nie ma już dziadów, musisz się brać za żonatych?

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem czemu kobiety kochają takich fiu/tów, kur/wiarzy, zdradzaczy... Nigdy nigdy

Gość gość
Twoje pragnienia i oczekiwania, to twoje tylko twoje pragnienia i oczekiwania i nic więcej. Jeżeli mężczyzna chce z nową partnerką założyć rodzinę i rozwieść się z poprzednia żoną, to to po prostu robi! Twoj kochanek nie ma zamiaru wiązać się z toba na stałe- widzi twoja role w jego zyciu zupełnie inaczej niż ty. Z facetami to jest jakoś tak, że o ich prawdziwych intencjach bardziej świadczy to , co robia faktycznie, a nie to, co mówią. Ja na twoim miejscu nie wierzyłabym tak bardzo słowom tego pana, bo przeczy im ....rzeczywistość.

Gość gość
Jaka z ciebie autorko desperatka,ty chcesz z takim ujem tworzyc rodzine??? Ogarnij sie,żonę zdradza i ciebie bedzie.Tacy sie nie zmieniaja.I tak jej nie zostawi.A jak zostawi to fajnie ci bedzie ze świadomoscia ze dzieci zostawil???? Toz to najgorszy sort facetow oprovz psychopatow i innych wylolejencow.On nikogo nie kocha ani Ciebie ani zony.Po prostu on dba i kocha tylko siebie.Liczy sie tylko oni jego egoizm.Nic wiecej.

Gość gość
Czasami warto walczyć o faceta bo znam i takich.ale o tego nie walcz,bo jak same widzisz nie warto.jakby chciał być z Tobą to ty byś się tego dziecka spodziewała a nie ona.

Gość gość
Nie widzicie ameby ze to prowokacja!?!:O Zaraz jeszcze naczelna ameba czyli gosc Sylwia sie podnieci tematem.

Gość gość
Gratulacje