Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem żałosny

Polecane posty

Gość gość
23.57 a nie dociera do Ciebie że jesteś egoistą?nie liczysz się z uczuciami innych .Pytałeś co czuje? nie bo Ciebie to w ogóle nie obchodzi,

Gość gość
Daj spokoj chlopu. On chce byc sam i cierpiec bez niej. Moze juz nigdy takiej nie znajdzie. Moze byla jedyna w swoim rodzaju skoro niby nie dla niego to albo wyjatkowa ze ma duze wziecie albo inny charakter. Tak czy owak to nie ty czy ja bedziemy cierpiec tylko on sam na wlasne zyczenie. Dajmy juz spokoj.

Gość gość
słońce skarbie???znowu troling?

Gość gość
Daj chlopu spokoj. Ta dziewczyna widocznie jest wyjatkowa skoro nie dla niego lub inny charakter. Nie wiadomo ale to nie ty czy ja cierpimy tylko on wiec uszanujmy jego cierpienie i ze chce w tym trwac.

Gość gość
Wojtek jeśli to TY to wiedz że złamałeś mi serce .Nigdy Ci tego nie wybaczę! Byłeś miłością mojego życia . Dobranoc

Gość gość
Jak ktos pragnie cierpiec nie mozna mu tego bronic. Czasem zycie przez to stacza sie po rowni pochylej ale skoro nie chce schowac dumy do kieszeni i postawic na milosc to jego problem.

Gość gość
00,35 uszanujmy? to wy się wszędzie wiecznie wpieprzacie i wszystko rozwalacie ,gdyby nie wasz troling i podszywki to nie cierpiał by ani On ani Ona!bo by się dogadali.

Gość gość
Moze juz inny jej szepcze do ucha: kocham cie namietnie sie caluja i tula cala noc. Kto wie

Gość gość
Moze faktycznie nie jest potrzebny a nowy facet jest jeszcze lepszy w tym i owym. Nie wiadomo.

Gość gość
INNY kto? dlaczego robisz kolejny raz z niej łatwą szmatę? wymień choć jednego który to robił!

Gość gość
w czym w tym i owym? skąd wiesz czego kobieta oczekuje? pisz za siebie! Myślisz ze z byle kim można to robić? co znaczy już inny ? a kto tak robił wcześniej ??

Gość gość
Ktos tu ma jakas psychoze? Sam napisal ze ona ma chyba innego. To moze ma innego ktory jest moze lepszy a moze to jej pierwszy no nie wiem. Po prostu moze faktycznie ktos inny juz ja ma i caluje i tuli i szepcze ze kocha. A ten niech cietpi jak lubi co poeadzic skoro nie chce z nia rozmawiac to sie nie dowie

Gość gość
no tak facetom tylko jedno w głowie nie liczą się uczucia

Gość gość
Moze niech sobie wyobraza ja z nim jak sie namietnie caluja. Moze mu to sprawia radosc? Bo skoro nic nie chce zrobic to widocznie mu to obojetne ze ja moze ktos inny dotyka.

Gość gość
Tu nie wiadomo kto z kim pisze czy chlop z chlopem czy kobieta wiec jak moga sie dogadac? Od tego jest tel.kwiaty i rozmowa.

Gość gość
Osobiscie gdyby kolo zrobil cos glupiego i nie zamierzal przeprosic to bym go olala i znalazla innego. A ten niech cierpi i czuje sie niepotrzebny. Na wlasne zyczenie i sam sobie zgotowal ten los. Skoro jest uparty to smialo. Ja bym byla jeszcze bardziej i specjalnie bym znalazla kogos innego zeby mu udowodnic ze nie jest niezastapiony a poza tym po co czekac skoro najwyrazniej nie chce nic zrobic i sie tylko slimaczy w necie to co za zycue z takim gosciem? Wieczne zerwania i niestsbilnosc? To nie ma sensu. On sam mowi ze nie jest ona dla niego czyli jej nie chce to na co kobieta ma czekac? Pewnie juz ma innego lub sie rozglada. Proste.

Gość gość
,myślisz ze to takie proste kiedy się poza kimś świata nie widzi? wolę umrzeć niż być z innym;-(

Gość gość
nie rozumiem dlaczego tak zrobiłeś, zeby co pokazać , przecież to zmraża moje uczucia

Gość gość
Wiesz co jest najbardziej żałosne? To że to widzisz i nic z tym nie robisz. Nawet te twoje jęki nie są tak bardzo żałosne jak to, że widzisz jaki jesteś i w tym trwasz.