Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę w to że żona rodrigueza znanego piłkarza daje do neta takie foty

Polecane posty

Gość gość
Kolumbia to moralnie zdewastowany kraj. Wysoka skala narkomanii, prostytucji, zakażeń wirusem HIV. Ludzie są moralnie zniszczeni, puszczalscy. W Argentynie jest znacznie lepiej pod tym względem.

Gość gość
Ale cipka rozjechana już Widać ze james ma wielkiego

Gość gość
dziś Przed nim ją rooochało pewnie z 500 facetów. Przecież widać, że to dzi'wka. No która celebrytka w PL zniżyłaby się do pokazania waginy publicznie? Nawet Doda nie jest tak poryta a wiemy jaki poziom reprezentuje.

Gość gość
To ty się doucz trzepikoniku Helga Lovekaty to bardzo znana na całym świecie ukraińska modelka erotyczna xD

Gość gość
Myślałam że to jakaś zbieznosc nazwisk czy coś albo fotomontaż, a to ona. Mnie to nadal dziwi bardzo mój mózg tego nie ogarnia :o

Gość gość
No ale czy ta modelka ukraińska erotyczna to żona publicznej osoby piłkarza Rodrigueza czy to są 2 inne osoby o takiej samej urodzie i nazwisku?

Gość gość
To ona. I co w związku z tym? Obejrzyj co reprezentacja Meksyku w zeszłym roku wyrabiała przed meczem z prostytutkami w hotelowym basenie. A co najciekawsze ich żony nie miały nic przeciwko temu :D

Gość gość
gość dziś x Ale naszych ograli wysoko

Gość gość
Nic tylko wyobraź sobie że w Polsce Lewandowska p**de pokazuje. Nawet jakby polska wags cycki pokazała to by i tak było to niezrozumiale. Bo celebrytka nie potrzebuję się promować w taki sposob. kosmos. Ja wiem że piłkarzom to tylko seks w głowie ale to już mnie dziwi że mu się to podoba że każdy p**de jego dziewczyny ogląda.

Gość gość
Większość piłkarzy za żony bierze sobie modelki (czyli prostytutki). Ot co. Wielka mi filozofia. Cały świat kręci się wokół seksu i prostytucji, koniotrzepie piwniczny.

Gość gość
A co myślisz że ja nie wiem? Tylko te prostytutki nie wrzucają takich zdjęć do internetu i filmów. Ps jestem.kobieta. wytrzep to sobie mózg.

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Masz ból rzyci, że sama tak nie wyglądasz, czy co? :D To orzytoczone przez ciebie zdjęcie pochodzi z czasów, gdy Helga Lovekaty dopiero stawiała kroki w rozbieranym modelingu, a żoną piłkarza jest dopiero od niedawna więc o co dokładnie ci chodzi w kwestii tych zdjęć? Ma wymusić na studiu ich usunięcie bo co? Została żoną kopacza piłki? xD Weź się napij czegoś na uspokojenie :D

Gość gość
O nic, o to że jestem zdziwiona. Czemu.mialabym coś do niej mieć, dziwi mnie ta różnica kulturowa. Płeć ci moją przeszkadza czy co? O widzę że się znasz, i kto tu jest piwnicznym koniotrzepcem. Zycze ci znalezienia prawdziwej Dziewczyny, choć może lepiej nie po co bidula ma się męczyć z takim nieudacznikiem? Nara nie chce mi się z kimś takim dyskutowac.

Gość gość
"Znam się" A to nawet nie wiedziałem, że zwykłe użycie wyszukiwarki internetowej kwalifikuje kogoś do zostania w czymś ekspertem. :D Połowa brukowców pisze o tej Heldze i to z dość dużymi szczegółami. Wystarczy wpisać "Helga Lovekaty" i pojawiają setki tysięcy artykułów z podrzędnych gazet z całego świata (ichnie klony pudelka), stron xxx, które sprzedają jej sesje itd...

Gość gość
modelki to nie prostytutki, debilu wyżej :O

Gość gość
Zdziwił/a byś się. A nasze modelki co do dubaju jeździły na "szejki ka-kał-kowe" to co?