Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykamy sie 2 miesiace a on wciaz nie skasowal

Polecane posty

Gość gość
Tłumaczy innym, że z tobą to pozory tylko.

Gość gość
A tym kobietom z Badoo w ogóle mówi, że ma profil na fejsie? ;)

Gość gość
Mówi innym, że jesteś tylko do stwarzania pozorów a ma inną, której się wstydzi lub inne, które są zajęte.

Gość gość
Nie wiem czy im mowi wiem tylko ze sie tam loguje wiem ze ze jego byla dziewczyna ma tam profil i tez sie loguje.

Gość gość
Po jego zachowaniu i tym jak mnie traktuje moge stwierdzic ze mu zalezy i traktuje mnie powaznie,spedzamy razem duzo czasu fakt ze zawsze konczy sie seksem ale to chyba normalne ,martwi mnie tylko to ze wlazi na ten portal i ze ma tam ustawione ze jest wolny!! mam metlik w glowie

Gość gość
Po jego zachowaniu i tym jak mnie traktuje moge stwierdzic ze mu zalezy i traktuje mnie powaznie,spedzamy razem duzo czasu fakt ze zawsze konczy sie seksem ale to chyba normalne x Nie możesz niczego obiektywnie stwierdzić, bo jesteś zakochana i idealizujesz, no nie ma mocnych, jak tkwisz w ''bagnie'', zawsze w oczach też się trochę znajdzie. Jak wasze spotkania zawsze kończą się seksem, spróbuj parę razy powiedzieć nie, i wtedy sprawdź, jak on zareaguje. Po tym, co napisałaś, mam wrażenie, że tylko seks go przy Tobie trzyma.

Gość gość
20.12 dokładnie

Gość gość
Szpieguje go od jakies czasu i na ten portal wchodzil zawsze co jakies 3-4 dni ale odkad jest tam tez jego byla dziewczyna to loguje sie codziennie co kilka godzin,myslicie ze to przez nia?Mowil mi ze miedzy nimi koniec ale jakos mu nie wierze.