Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog, a miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zapisałam sie do wizytę do ginekologa, miałam do wyboru termin dziś lub za miesiąc. Zależało mi na tym by było to jak najszybciej. Nie przemyślałam jednak tego, że będzie to 2 dni przed okresem. Jest to moja pierwsza wizyta i zastanawiam się czy to jest jakaś przeszkoda jeśli chodzi o badania.

Gość gość
Lepiej byłoby przełożyć badanie. Jeżeli będziesz w trakcie miesiączki to po pierwsze będziesz czuła się nie komfortowo, po drugie lekarz pewnie mało co zobaczy na usg, po trzecie raczej nie zrobi Ci najważniejszej rzeczy czyli cytologii.

Gość gość
Chyba, że masz super regularnie i jesteś pewna, że Ci się okres nie przyspieszy to idź.

Gość gość
Ginekologa mam za kilka godzin, a miesiączka powinna mi się zacząć w środę. Z tego co obserwuje po swoim ciele to dziś jeszcze nie powinnam dostać, co nie zmienia faktu, że jestem w środku bardzo "napuchnięta" i zastanawiam sie czy to nie utrudni badania.

Gość gość
Spokojnie idź.

Gość jagna756
Wydaje mi się, że ginekolog nie powinien mieć problemu z badaniem podczas miesiączki. Najlepiej będzie jednak, jeśli przetelefonujesz do swojej przychodzi i zapytasz się, czy podczas miesiączki dane badanie może zostać wykonane. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli z Łodzi i poszukiwałabyś dobrego gabinetu ginekologicznego, udaj się do http://ultimed.com.pl/ a zapewniam Ciebie, że w nich go znajdziesz.

Gość gość
Nieźle macie nasrane by łazić po ginekologach! Podczas badań cipki dochodzi do zakażeń a jeszcze podczas okresu to jeszcze większe ryzyko nawet HIV! Ja mam zawsze podczas każdego badania cipki i zabiegu swego partnera i wspierał porody. Mam prawo do obecności swego partnera podczas badań czy zabiegów jak wyprasza ginekolog to jest ZBOCZEŃCEM i narusza PRAWO! patrz na ręce by ginekolog nic nie dotykał w gabinecie i potem chce badać prosi o zmianę rękawiczek na czyste! !!!!!