Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka200

Ciąża, stres, schiza?

Polecane posty

Gość desperatka200

Z moim chlopakiem uprawialam seks, na poczatku pare razy wszedł we mnie bez zabezpieczenia na sucho (doslownie 2-3 razy) - potem caly seks byl juz w prezerwatywie. Było to ok. 5-6 dni przed spodziewanym okresem. A okres spóźnia się już 4 dzień Nie spie po nocach, snia mi sie dzieci, mam straszne schizy, boje sie, nie potrafie wyluzowac a objawów brak. w tym miesiacu mialam duzo stresow zwiaznych z swoja firma, nerwów, klotni w zwiazku. Zdecydowanie nie jestem gotowa na macierzyństwo... jakie są szanse, ze nie jestem w ciazy?

Gość gość
Nie jestes

Gość gość IZA
moim zdaniem też nie jesteś w ciąży; spokojnie; to opóźnienie to może przez stres właśnie; tym bardziej że mieliście gumki i nawet jak na chwilę wszedł w ciebie, to już te 5 czy 6 dni przed okresem nie są płodnymi; z własnego doświadczenia że u mnie dużo spokojniej jak zaczełam tabsy brać, mam belarę; zero stresu, wszystko jak w zegarku i zawsze na więcej sobie można pozwolić bez obaw;

Gość gość
Zrobiłam test - negatywny. Z drugiego moczu w ciągu dnia , ale na teście pisało, że można to robić o każdej porze a on i tak wykaże. Nie powinnam się martwić?

Gość gość
według mnie nie, a test najlepiej z tego siusiu po nocy