Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem chyba najstarszym prawiczkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam ju偶 prawie 35 lat:( Czy znacie jakiego艣 prawiczka starszego ode mnie? Raczej nie. Powinni mnie zamkn膮膰 w klatce, obwozi膰 po ca艂ym kraju i pokazywa膰 jak wygl膮da przegryw 偶yciowy:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak to mo偶liwe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ano mo偶liwe, wystarczy by膰 kompletnym przegrywem 偶yciowym i prawictwo do偶ywotnie gwarantowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to dzia艂aj, a nie marnujesz czas na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha, tu ju偶 nie ma czego marnowa膰! Lepiej niech zostanie tak jak jest. Go艣膰 zmarnowa艂 偶ycie, teraz za p贸藕no na branie si臋 za baby:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e masz ochot臋 straci膰 dziewictwo analne? :) Mog臋 pom贸c, kupi臋 strapona i jeszcze b臋dziesz m贸g艂 pisa膰 偶e z dziewczyn膮 mia艂e艣 seks :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale patologia i dno tu pisze:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zartuj ja nam 41 i jest mi z tym dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przegrywami to sa ludziki muszace pod okiem szefa kierownika siedziec w pracy, a ja nie musze bo sam rzadze sob膮. Tak samo kobiety moge ale nie musze, byle pierwsze mnie nie interesuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od d艂u偶szego czasu mam fantazje, zeby rozprawiczy膰 dojrza艂ych prawiczk贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Boisz si臋 zbli偶e艅 autorze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jestes facetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 do burdel霉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eberle
Namarin jak nie straci艂e艣 cnoty w noc 艣wi臋toja艅ska to ju偶 chyba nigdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Og贸lnie boj臋 si臋 kobiet, zreszt膮 nie mam im nic do zaoferowania. Jestem brzydki, niski, nie mam forsy ani nawet prawa jazdy. Mam za to problemy zdrowotne zar贸wno fizyczne jak te偶 natury psychicznej (fobia spo艂eczna, nerwica, syndrom dda). Lepiej 偶ebym si臋 nie urodzi艂:( Dla takich jak ja jest miejsce na 艣mietniku albo w klatkach w cyrku:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przykro mi, ale fajnie trollujesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie jest trollowanie. Niestety:( Taka smutna prawda:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 dzi艣 Nie zartuj ja nam 41 i jest mi z tym dobrze usmiech.gif " x Offerma, to Ty ??? :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
41 lat? I jak si臋 z tym czujesz? Wsumie moje prawictwo nie jest ju偶 tak wielkim problemem jak wtedy gdy by艂em m艂odszy. Do wszystkiego mo偶na si臋 przyzwyczai膰 i chyba pogodzi艂em si臋 z tym. Musz臋 tylko ukrywa膰 sw贸j stan w obawie przed szykanami, bo ludzie zabiliby mnie 艣miechem gdyby si臋 dowiedzieli 偶e facet 35 letni nie uprawia艂 seksu. Mogliby mnie te偶 uzna膰 za homo, a wtedy by艂oby nieciekawie:( Tutaj t臋pi si臋 odmienno艣膰 - prawiczk贸w, gej贸w, ludzi o innym wygl膮dzie itd. Dziewczyny nigdy nie b臋d臋 mia艂, to pewne. Z brakiem seksu si臋 pogodzi艂em. Najbardziej jednak boli mnie brak bratniej duszy, bo jestem zupe艂nie samotny. Nie mam dos艂ownie nikogo:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zacznij byc egoista i olej czego oczekuja kobiety. Mysl o sobie tak jak i one.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meybel
Ja jestem dziewczyna mam 25 lat mieszkam za granica i tez jestem przegrywem. Wprawdzie mam faceta i Sex kiedy chce i mog臋 mie膰 z wieloma osobami bo du偶o jest ch臋tnych ale mnie to Wogole nie polepsza humoru. Mi si臋 nie chce tego robic. Jest jeden aktor z kt贸rym bym chcia艂a wiem ze to niemo偶liwe to m贸g艂by by膰 nawet jeden raz chocia偶 kto wie jakby艣my si臋 spotkali to mo偶e i bym mia艂a ale po co. Przez Sex lub brak sexu nigdy nie b臋dziesz szcz臋艣liwy. Ja bym wola艂a by膰 bogata bo co mi z tego sexu? Co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Normalnie, jak nigdy z nikim nie bylem to nie wiem jak to jest. Watpie, ze tak rozowo. Myslicie, ze przejmuje sie glupim seksem, ze jeszcze tego nie robilem? To tylko najlepsza droga do problemow. Bardziej tym, ze zadna z osob z ktorymi sie spotkalem nie chciala mnie pokochac, jakby nie bylo powodu. Nie mam prawie wolnego czasu. Kiedy mialbym myslec o kobietach? Jak spotkam na zywo to wtedy bede myslal. Na razie tylko spotykam zajete. Nikt mnie nie pyta o to, a jak pyta to wuem, ze ktos kto sie nie bedzie smial i czasem mowie prawde, inny, jak chce miec we mnie wroga niech pyta. Kazda uwaga na ten temat i juz ktos jest u mnie skreslony. Rowniez kobieta, ktora nie lubi prawdy, lubi klamstwo. Kto normalny zadaje takie pytania, o prawictwo? Mowisz ze byles z kims ale sie skonczylo. Znudzilo mi sie zagadywanie przez portale i umawianie. Zawsze nic z tego nie wychodzilo, najwyzej druga randka. Nie mam wiele do opowiadania. Jestem chyba zbyt nudny. Ale nie jestem tak glupi, zeby wiecznie kogos szukac. A przy spotkaniu bede za cichy i potem skreslony. Zawsze kiedy probowalem tak bylo. Poza tym, jesli nie mysle o kobietach, jest bez problemow. Bez nadziej i bez smutku. Te kobiety tylko powoduja u mnie zal i przykrosc, nadzieje i odrzucenie. Za bardzo jestem uczuciowy, zeby odkrywac siebie a pozniej sie szybko komus znudzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sumie moje prawictwo nie jest ju偶 tak wielkim problemem jak wtedy gdy by艂em m艂odszy. Do wszystkiego mo偶na si臋 przyzwyczai膰 i chyba pogodzi艂em si臋 z tym. X Ca艂e szcz臋艣cie 偶e jest redtube i Renia:D inaczej mogi艂a:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wkurza mnie jedynie to, ze jak chcialbym dokads pojechac to nie mam z kim. Miasta nienawidze, wiec nie sadze, zeby przyjemnoscia byly spacery z kims po tym nudnym betonowym miejscu i parku pelnym dziadkow. Ja wtedy przysypiam jak tak ide, jak mozna tak chodzic i to jeszcze caly czas cos opowiadac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu nie chodzi o brak seksu jako taki, bo od tego s膮 panie lekkich obyczaj贸w i problem by艂by z g艂owy. Problemem jest odrzucenie. Nie mam seksu bo 偶adna mnie nie chcia艂a i nie chce. Seks jest na samym ko艅cu. Najgorsze jest poczucie, 偶e jestem dla kogo艣 zb臋dny, nie jestem przez nikogo po偶膮dany, nie jestem kim艣 wa偶nym dla drugiej osoby. Dlatego nigdy nie p贸jd臋 do prostytutki, bo to by艂oby definitywnym potwierdzeniem mojego przegrywu 偶yciowego. Ju偶 i tak czuj臋 si臋 jak 艣mie膰, po co dodawa膰 sobie cierpie艅?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez nie pojde, nie potrzebuje placic kobiecie za chwile uwagi czy seksu. Chociaz mam takie mysli, ale co mi po tym dalej? Nic, wielkie g. i chyba bym nie mogl wiedzac co ona wyprawia z tymi swoimi klientami. Tak samo nie bede udawac wielkiego rozmowcy i obmyslac dlugie historie, przypominac je sobie, zeby dobrze wypasc na randce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meybel
To bardzo dobrze ze jie p贸jdziesz do prostytutki bo to syf i s膮 brzydkie. Wida膰 ze jest ci z艂e samemu i chcia艂by艣 mie膰 dziewczyn臋 偶eby z ni膮 sp臋dza膰 czas rozmawia膰 itd a mieszkasz w ma艂ym czy du偶ym mie艣cie bo w ma艂ym jest ci臋偶ko znale藕膰 wolne osoby bo to albo samotne matki co szukaj膮 frajera albo menelki reszta tych fajnych jest zaj臋ta. Ja tez jestem zaj臋ta mam faceta kochanego a wypisuje jeszcze do mnie kable taki z polski z kt贸rym spotyka艂am si臋 jak mia艂am si臋 dosta艂am z tym facetem ale do siebie wr贸cili艣my. Napisa艂 ze ma dla mnie prezent ale ja si臋 z nim nie spotkam bo on nie umia艂 si臋 mn膮 zaj膮膰 dobrze w sensie pomoc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to obaj zostaniemy prawiczkami do 艣mierci:D Ciekawe jak b臋dzie wygl膮da艂o nasze 偶ycie ko艂o sze艣膰dziesi膮tki? Ja si臋 boj臋 偶e co艣 mi odbije z samotno艣ci:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meybel
Jeszcze obcokrajowiec pisze z kt贸rym si臋 przyja藕ni艂am ale on to by mi da艂 wsyzstko. Bo by艂 w艂a艣nie prawiczkiem . Przy nim nawet nie musia艂abym pracowa膰 fajny kole艣 ale nie w moim typie .wiec ja mia艂am 3 do wyboru ka偶dy wysoki by艂 ten z pl najprzystojniejszy ale wybra艂am tego kochanego ale 偶al mi m艂odo艣ci kole偶anki si臋 bawi膮 a ja siedz臋 tu i mameszedzie daleko .

Udost臋pnij ten post