Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba najstarszym prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Ja spieszace sie mamuski, zgorzkniale wymagajace stare panny, dobrze rozpoznaje. Lubie, jak kobieta niczego ode mnie nie chce. Nie planuje juz na portalu co bedzie a co nie. Ja jej mieszkania nie kupie, niech wiec mnie za to skresla, wiem, czemu sluza pytania gdzie dokladnie pracuje, o takie rzeczy nie smialbym pytac. Mieszkam w malym miescie. Nie lubie po nim chodzic, i tak tu ludzi malo sie kreci. Troche smieszne, ze nie wygladam na star***** wygladam bardzo mlodo. Z czego widze kobiety chca takich juz podstarzalych, przy kosci, wtedy sa bardziej mescy. Dobrze, ze tak nie wygladam.

Gość gość
Mam wrazenie, ze faceci ida na latwizne, nie potrafiliby sobie cos ugotowac, chca tez miec darmowy seks. Potem glebokie zale i rozwody i placzace szare myszki. Mnie kuchnia interesuje, dalbym rade. A Wy? Kto tu jest nieudacznikiem? Liczacym na kobiete, ktora wszystko zrobi, bo tak trzeba.

Gość gość
Mnie to nawet stara panna ani mamuśka by nie chciała, więc mam problem z głowy.

Gość gość
Mnie chcą, ale widze dystans, gotowosc do odwrotu, przyzwyczajone sa ze kazdy od nich ucieka. Dla mnie tez to ciezka sprawa. Nagle ja i czyjes dzieci, chyba tak nie umiem. No, moze ale tylko od samego poczatku kobieta musialaby mnie tak oczarowac, ze to nie mialoby znaczenia. A jesli, chyba wolalbym zeby miala coreczke, jedną. Nie wiem,czy umialbym dac przyklad ojca dla syna, skoro sam raczej takiego nie dostalem.

Gość gość
Bardziej dobijajace by bylo, ze takie dziecko pyta np, mamo, a kiedy pojedziemy do taty? Prezenty, jeszcze jabym mial go widywac. No przeciez czulbym sie jak idiota, frajer, jednoczesnie pelen zrozumienia dla tego dzieciaka, przeciez on niczemu winien. Ale mimo to, jak czesc naprawcza w rozwalonym aucie. I przez takie sytuacj****ardzo prawdopodobne, chyba nie. Nie mowiac juz o porownaniach mnie do kogos, do innych ludzi z rodziny tamtego, z ktorymi pewnie ma kontakt ta dziewczyna, nawet jesli tylko na portalu. O, i nie lubie odtwarzania swojego zycia na portalu, zeby wszyscy widzieli.

Gość gość
Też pewnie będę prawiczkiem do 35 bo już mam 30. Miałem okazję nawet zrobić to z dziewica ale ze nie bylem jej pewny to poradziłem by trzymała dla męża. Jestem zbyt dobrym przegrywem :(

Gość gość
Member XXL okazał się w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem. Zdecydowanie poprawiło się moje współżycie seksualne. Przyjmowałem kapsułki przez 6 miesięcy i zwiększyłem rozmiar o 7 cm nie wspominając już o pogrubieniu członka. Dużą zaletą produktu jest brak jakichkolwiek efektów ubocznych. Produkt jest w pełni bezpieczny dla zdrowia! http://nplink.net/kV3xzEzE