Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie spoza Warszawy nie potrafią się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Ciągłe przekleństwa, chamstwo, brak higieny, fatalne zachowanie. Co powoduje, że Polacy mieszkający poza stolicą są tak bardzo pozbawieni kultury osobistej? Kiedyś myślałam, że wynika to głównie z biedy i słabego wykształcenia, jednak problem wydaje się o wiele głębszy i wielowątkowy.

Gość warszawa to wieś i dziura
Chyba chodzi o ludzi z warszawy wy nie umiecie się zachować słoma z butów wam wystaje, wywyższacie się i robicie z siebie niewiadomo kogo i sami podkreślacie swoją "wyższość" i sami robicie wioche i innych nazywacie wieśniakami

Gość warszawa to wieś i dziura
i to wy robicie wszędzie w Polsce obciach wy rzucacie talerzami wy obrażacie innych w hotelach i restauracjach i to wy chamsko jeździcie i chwalicie się warszawskimi tablicami rejestracyjnymi i robicie siarę

Gość gość
Przede wszystkim nie nazywam nikogo wieśniakiem. Po prostu przeszkadza mi, gdy rozmawiam z dziwnie ubraną osobą, która znowu zapomniała umyć zęby, a co drugie jej słowo to przekleństwo. Po prostu mi to nie odpowiada.

Gość Namysłów Opolszczyznaa
14:40 to wy robicie wioche wy jesteście chamscy i wy ciągle przeklinacie i zrozum że to robisz ty i inne chamy z warszaffki

Gość gość
Nie wiem skąd Ci ludzie. Ja nie jestem z Warszawy, ale studiowalam i mieszkałam w Warszawie w sumie prawie 10 lat i nie zauważyłam różnicy w zachowaniu ludzi, w środowisku gdzie się obracam. Ludzie kulturalni w każdej sytuacji i miejscu potrafią się zachować.