Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

jak zdobyć dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość24

mam 24 lata i jeden problem - nie umiem poderwać dziewczyny. Zawsze kończy się tylko na pisaniu, z jedną się spotkałem ze trzy razy i potem kontakt się pogorszył i nic z tego... jak patrzę jak inni pójdą raz na imprezę i wracają z dziewczyną to mnie aż skręca, nie wiem jak oni to robią...

Gość gość
Kolejnej nie krzywdz.

Gość gość
Z każda pogorszysz kontakt, bo bawisz się. Nie dorosłes

Gość gość
Okrązyc i wpedzic do dolka, potem kamieniami, Zart. Nie wiem. To ona musi chciec byc zdobywana,minaczej mizemy sie zes..c i nic z tego.

Gość gość24
gość dziś nie bawię się, podchodzę do tego poważnie.

Gość gość
Dziewczyna to same problemy.

Gość gość
Jeśli podchodzisz poważnie to napraw z tą z którą widziales się już, a nie zabierasz się za inne. Myślisz ze w małżeństwie jak cos nie idzie to rozpada się od razu? Nie.

Gość gość
A jeśli chcesz być tylko sam to nie zawracaj żadnej głowy i nie wykorzystuj sytuacji.

Gość gość
Zejdz mi z oczu po tym temacie.

Gość gość24
gość wczoraj nie wiem czy jest zainteresowana, kontakt się po prostu pogorszył... nie ma czasu oficjalnie, ale jak nie chce się spotkać to raczej wogóle nie jestem dla niej interesujący.

Gość gość
Ciągłe zanudzasz forumowiczów tym tematem. Rusz się chłopie z domu i zacznij działać. Siedząc bez przerwy przy kompie dziewczyny nie poderwiesz. Jak tak dalej pójdzie to nikt już nie będzie reagował na twoje zapytania gdyż ciągłe powtarzanie tego tematu przez ciebie nosi znamiona prowokacji.

Gość gość24
ja tylko prosiłem o porady... nie o komentarze...

Gość gość
Jeśli będziesz mieć pewność że się jakiejś podobasz to muisz złapać z nią dobry kontakt. Jeśli się dogadacie bez problemu tj bedzie ci się z nia dobrze pisało spędzalo czas to zapraszasz na randki i dużo już nie brakuje. Ale jeśli na ciebie nie poleci to nie zmusisz żadnej. Próbować i mierzyć siły na zamiary. A jak chcesz byle jaka to jest pełno pijanych małolat ;)