Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od poltora tygodnia jem tak i juz widze ze leca cm z brzucha

Polecane posty

Gość gość

I sie bardzo ciesze :) np wczoraj jadlam tak: owsianka z malinami I bananem garsc migdalow mala porcja rosolu z makaronem gryczanym z marchewka, natka pietruszki, I tez jajko na twardo (za to nie bralam miesa z rosolu bo nie lubie) deser 2 kostki czekolady 85% kakao piecyzwo ryzowe z maslem z nerkowcow pomidorki koktajlowe, rukola, rzodkiewki, oliwki (taka salatka) dzis od rana: cheb zytni na zakwasie z bialym serem I ogorkiem kiszonym I spzinakiem -2 kromki a do tego kilka orzechow wloskich banan (w pracy) "zdrowy" batonik owsiany (w pracy) salatka domowa robiona wczoraj wieczorem, z orzo z rukola I rzodkiewkami I granatem (w pracy) teraz wlasnie pieke w piekarniku pstraga. do tego bedzie brokul I tez podsmazona cukinia z oregano. na deser planuje nekarynki dwie potem zjem jeszcze waffle kukurydziane same suche (lubie takie) I np ogorka lub marchewke I juz idzie z brzucha, serio czuje to. mam 168 cm, waze 62 kg. mam 34 lata I 4letnei dziecko, pracuje na caly etat w biurze

Gość gość
Chyba mój fejs czytasz jak tak jesz

Gość gość
dziś Chyba mój fejs czytasz jak tak jesz /// co takiego ..? o co chodzi ;) autorka

Gość gość
autorko niech zgadne, skoro leci ci z brzucha juz po tygodniu takiej zmiany, to zapewne po prosut ograniczyals mocno wegle/ bo ja mialam podobnie rok temu. doslownie pozeralam wegle jak wciekla. potem redukacj o ok 3/4 ,serio. I zamiast tego wiecej surowych warzyw oraz wiecej bialka. efekt szybiutki byl. a slodycze wpylalam rowno, ale tu chodzilo o przewage bialka nad weglami - w kazdym razie u mnie po miesiacu mialam mniej o 6 cm w talii! bez cwiczen . tzn joga byla 2 razy tygodniowo ale nic typowego na brzuch czy cos.

Gość gość
tu autorka, tak to prawda, bylam uzalezniona od makaronu zwyklego I bulek :P