Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniuch1303

Czy warto jeszcze o niego zawalczyć, jeśli mi na nim zależy ?

Polecane posty

Nie będę ukrywać, jest to znajomość internetowa ale od samego początku wiedziałam że jest to inny chlopak niż wszyscy. Miał ciężkie zycie, mama sama go wychowywała po tym jak odeszla od ojca, który ich bił. Mieszkają w Londynie, dlatego tez poznalismy się przez internet i czatujemy od pół roku. Za 2 tygodnie ma do mnie przyjechac, ale dwa dni temu wręcz mnie wyśmiał, że zakochałam się w nim, nie widząc go i mowi ze to złe że mi aż tak mocno na nim zależy i uwaza ze to chyba nie ma sensu bo on woli starsze, ja sie o nic jego nie czepiam i czasem przez to ma wrazenie ze jestem desperatką. Pisząc z nim czy rozmawiając przez telefon zawsze odnosilam wrazenie ze jemu tez na mnie zalezy, zawsze mial do mnie szacunek a teraz mowi mi ze moze mnie kiedys skrzywdzic swoim zachowaniem.. Nie chce go tracić, ale od 2 dni nie wiem czy do niego sie odezwac, on tez milczy.. Czy jak mi zalezy to mam z nim pogadac ?

Gość gość
Nie. Jeśli cie wysmiał to urwij kontakt i czekaj aż sam napisze. Pisz z innymi za ten czas. Jeśli sama zaczniesz go zagadywac to straci resztki szacunku jeśli go w ogóle ma bo wątpię. Ile masz lat ze komuś obcemu kogo nawet nie widziałaś realnie piszesz takie rzeczy

Gość gość
Nie zawracaj sobie głowy tym frajerem. Mało to facetów na tym świecie? Nie bądź desperatką i nie pakuj się w jakiś skomplikowany i niepewny układ. Szkoda prądu. Poczekaj na faceta, który zasłuży na twoje uczucie.