Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sluz przed miesiączka czy ciąża?

Polecane posty

Gość gość
Mogę podać swoje dane, wyślę zdj testu, a jutro idę na betę Wiec mogę wysłać zdj wyniku, naprawdę ;)

Gość gość
To, że dasz dane to nie znaczy, ze zaszłas w ciaze z preejakulatu na palcu. Jeszcze bardziej sie pogrążasz.

Gość gość
Dzisvanalizowałam wszystko z chłopakiem i to jest jedyny sposób abym zaszła w ciąże. W 7dc był stosunek w prezerwatywie i chłopak wyszedł przed ze nnie a 15dc był właśnie ten palec i jedynie preejakulat, bo chłopak nawet nie doszedł. Jak inaczej? Jestem wiatropylna?

Gość gość
raczej nawalona :)

Gość gość
A powiedz mi jedna rzecz, po co ja miałabym kłamać? Znam pare która zaszła przez przerywany czyli również preejakulat, tylko u mnie był on przeniesiony na palcach proste ;)

Gość gość
Dziecko skoncz. to ze są wakacje to każdy wie i nikt cie tutaj nie wezmie na powaznie :)

Gość gość
Nie życzę sobie ;)

Gość gość
to nie koncert zyczen

Gość gość
a powiesz mi jaki masz cel w tym ze mnie obrażasz i jaki ja mam mieć cel w tym ze kłamie?

Gość gość
skoncz dziecino :D idz rodzic swoje urojone dziecko :D

Gość gość
A taki żeby se jaja z ludzi robić. Dzień wcześniej przed niby pozytywnym testem beta wyszła ci <2 i po 24 godz wyszedł test sikany. Ojej beta musiała nieźle skoczyć to pewnie będą trojaczki lub inne wieloraczki.

Gość gość
Nie nie, beta owszem wyszła poniżej 2, i doszłam do wniosku, ze w laboratorium doszlo do pomyłki, coz ludzie to nie maszyny, wszystko może się zdarzyć. Tak samo mój przypadek ciąży, palce z preejakulatem, raz na wiele ale się zdarza ;)

Gość gość
Hejka ktoś pomoże Mój problem polega na tym, ze spóźnia mi się okres, sprawa wyglada tak. Cykle 29 dniowe, jedyna sytuacja w której mogłam zajść w ciąże to 15dc. W 30 dc test negatywny. W 31 dc beta poniżej 2, w 34 dc test z rana negatywny, w 35 po południu test negatywny. Co uważacie? Co robić? Wybieram się jesCze w 38 dc na kolejna betę...