Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sluz przed miesiączka czy ciąża?

Polecane posty

Gość gość
juz tu wczoraj spamowałas!

Gość gość
Tak, wiem, lecz nikt mi tam nie odpowiada, wiec założyłam nowy temat by się czegoś dowiedzieć, dzis taki śluz. Co myślicie?

Gość gość
ja p*****le, gdzie są admini. wyj***c takich trolli. mialas isc na bete. jesli beta cie nie przekonuje to jestes po prostu durna.

Gość gość
Owszem poszłam na betę, jednak uważam wraz, ze była ona wykonana za wczesnie i moje objawy świadczą o czymś innym ;) nie mam po co trollowac dla mnie jest to bez sensu

Gość gość
Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie od ostatniej miesiączki: 3. tydzień 5 - 50 mIU/ml 4. tydzień 5 - 426 mIU/ml 5. tydzień 18 - 7 340 mIU/ml 6. tydzień 1080 - 56 500 mIU/ml 7. - 8. tydzień 7650 - 229 000 mIU/ml 9. - 12. tydzień 25 700 - 280 000 mIU/ml 13. - 16. tydzień 13 300 - 254 000 mIU/ml 17. - 24. tydzień 4 060 - 165 400 mIU/ml 25. - 40. tydzień 3 640 - 117 000 mIU/ml OSTANI KURWA RAZ. BETA JEST WIARYGODNA OD 21 DNIA CYKLU!!!!

Gość gość
PROSZĘ się nie denerowac jasne? Bez stresu ku*** ;) Chce wiedzieć, czy ktoś ma taki śluz przed miesiączka, proste

Autorko ja widzę że ty podświadomie bardzo pragniesz jednak być w ciąży.

Gość gość
Nie, ty nie chcesz wiedziec czy ktos przed okresem ma taki sluz (co jest chore bo kazda ma inny) tylko czy to jest sluz na ciaze czy na miesiaczke.. taki jest nawet temat wypowiedzi. Zaczynam myslec, ze to jakis debil ekshibicjonista, ktory wkleja tu zdjecia swojej spermy

Gość gość
MAM LOT W SObote na wakacje, nie chce lecieć gdy jestem w ciąży, wiec chce się dowiedzieć, proste? Proste Proszę mi nie opowiadać bzdur tylko odpowiedzieć na pytanie o tym śluzie, nic więcej

Gość gość
Jeśli uważasz, ze to sperma, to pozdrawiam ;) Jestem po becie, jednak mogła być Za szybko, No ale dobrze powiedzmy ze nie jestem w ciąży, to o co chodzi z ta wydzielina? Nigdy przenigdy nie miałam takiej przed okresem

Gość gość
ja p*****le, jesli badania wykazuja, ze od 21 DNIA CYKLU beta jest wiarygodna to znaczy, ze w 30 dniu cyklu tym bardziej bedzie. czego ty tu jeszcze chcesz? albo masz zapalenie albo grzybice. proste.

Gość gość
Będę testować i tak za pare dni siekanym testem, mjsze mieć pewnosc Było ryzyko w dni płodne i dlatego wierze ze może być to ciąża proste

Gość gość
Co o tym wszystkim sadzicie

Gość gość
zaszłaś... jak właśnie zachodzi słonce...

Gość gość
I czemu nie mam żadnych objawów przedmiesiączkowych takich jak mam zawsze?

Gość gość
i zapewne masz juz mdłosci i zachcianki

Gość gość
Nie broń boze, oprócz tego ze nie ma bolu piersi, ten dziwny śluz i ciagle odbijanie to nic wiecej

Gość gość
IDZ DO LEKARZA. proste?

Gość gość
Czyli wg ciebie tez ciąża?

I co dostałaś okres?Na tym etapie test ciążowy będzie już wiarygodny.

Gość gość
Nie, nie dostałam ;) nie robiłam testu, wczoraj tylko beta ;) dziś 32 dc

Gość gość
Jutro kupie dopiero i będę robić. Uważa, ze jednak jest to ciąża, bo były to dni płodne ;)

Gość gość
Zrobiłam test, 2 piękne kreski ;) mogę wstawić zdj dla niedowiarkow, którzy twierdzili, ze to jest niemożliwe i wyzywali mnie od idiotek ;)

Gość gość
i wiadomo juz ze to bylo prowo :D od poczatku pisalam ze to trollica, bo sie tak o c***a wiadomo dopytywala

Gość gość
Trollica? Chciałam miec pewnosc, czy mogę latać, ale gdy okazało się, ze jestem w ciąży to na wszelki wypadek odwołaliśmy lot ;) I jeszcze jedno, trollica bo? Bo zaszłam w ciąże przez preejakulat? Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, najwyrazniej znajdowały się w nim plemniki zdolne do zapłodnienia i stało się ;)

Gość gość
Widać twoje cwaniactwo. od poczatku z ludzi debili probawalas robic. zdemaskowac trolla to dla psychologa kwestia kilku zdań.