Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem wyboru Szczesnego przez Nawalke. Z litości że na Euro nie był?

Polecane posty

Gość gość

Jak wiemy, był on wtedy kontuzjowany. Dlaczego trener myśli że jest mu coś winien? Fabiański dobrze się zaprezentował na Euro. W ogóle czy to nie dziwne że 5 osób prawie przed Mundialem dostalo różnych kontuzji? Na Euro się zaprezentowali, poszli do innych klubów za gruba kasę i tam na ławkach siedzieli.

Gość gość
Też nie rozumiem tego wyboru. Szczególnie, że Szczęsny grzał ławę w klubie, a Fabiański ma za sobą naprawdę dobry sezon. Ale niestety mam wrażenie, że w reprezentacji zaczęło się rządzenie trenerem przez zawodników. I grają sobie koledzy którzy mają grać, a nie ci którzy są rzeczywiście w najlepszej dyspozycji. Mam duży niesmak po tym wszystkim.

Gość gość
Dzisiaj słyszałam takie wytłumaczenie, że cześć zawodników miała kontuzje, a część nie gra systematycznie w swoich klubach. Dla mnie to żadne usprawiedliwienie. Trzeba było wziąć tych mniej znanych, grających regularnie, nawet w Polsce. Wiele państw nie miało znanych zawodników, ale nadrabiali ambicją i wolą walki. Ale wiem, dobrze się ocenia po fakcie, kiedy widać, że decyzja była zła.

Gość gość
Ja to się zastanawiam nad tymi piłkarzami i dziwi mnie, że w ogóle nie zależało im na tym, by się dobrze wytrenowac przed Mundialem. A tak to wszystko dla kasy, grunt że im kluby placily, choy że na ławce spędzili sezon jako rezerwowi, ważne że hajs się zgadza. Ja takich ludzi nie rozumiem.

Gość gość
A ja nie rozumiem tej calej nagonki na pilkarzy grali jak potrafilii na co bylo ich stac,ambicji i woli walki im nie brakowalo, Kolumbia byla lepsza pilkarsko.To tak jak z nauka zdolnej osobie wystarczy tylko to co na lekcji i bedzie miec 5 a inna moze zakuwac godzinami i ledwie 3, pewnych rzeczy sie nie przeskoczy

Gość gość
Ja nie rozumiem za co im płacą .CHyba jedna z najgorszych drużyn .

Gość gość
Jakby nasi osiągnęli sukcesy na tym mundialu, to byście pierwsze piały z zachwytu, z***bane kibicki sukcesu!!!

Gość gość
dziś Jakby nasi osiągnęli sukcesy na tym mundialu, to byście pierwsze piały z zachwytu x No to chyba oczywiste? Krytyka klęski poniesionej w byle jakim stylu jest taka niezwykła?