Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co jesli zajde w ciaze z kochankiem?

Polecane posty

Gość gość

Z mezem prawie ze soba nie sypiamy... Bo on nie chce. Od niedawna mam kochanka. Nie mam wyrzutow sumienia, potrzebuje seksu a maz ignoruje ta potrzebe - mysle ze nie podejrzewa nawet ze bylabym zdolna do zdrady. Jakkolwiek to zabrzmi dla wszystkich swietych - kocham meza, jestwsmy szczesliwym malzenstwem ale ja nie umiem funkcjonowac bez seksu miesiacami... Jedyne czego sie boje to ze zajde z kochankiem w ciaze. Zabezpieczam sie hormonalnie - maz sie nie dziwi, powiedzialam mu ze mam zle wyniki hormonalne i to zalecenie lekarza. Ale wiwm ze tabletki jigdy nie daja 100% pewnosci... I czasem sie zastanawiam, a co bedzie jak sie stanie? Probowac wtedy namowic meza na wspolzycie i udawac ze to jego? Z kochankiem laczy nas tylko czysty seks, nie chcialabym mu mowic, ani rozwalac mu zycia, bo on ma swoja rodzine. Nie jestem w stanie stosowac dodatkowego zabezpieczrnia w postaci gumek... Bo wtedy trace ochote, momentalnie sie zaciskam i sa nici z seksu... A moze ktoras urodzila dziecko kochanka i wychowuje je z mezem? Przeciez to nie musi sie wydac

Gość gość
Nie wiem w jakim wieku jesteś, ale generalnie większości kobietom trudno jest zajść w ciążę stosując sam przerywany. Rzadko kiedy kończy się to wpadka. Umów się z kochankiem żeby nie kończył w Tobie, stosuj tabletki, a szansa wpadki będzie porównywalna z wygraniem w totka