Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że jest coraz więcej męskich materialistow?

Polecane posty

Gość gość

Ja nigdy nie pytam faceta jakie ma auto ile zarabia tylko czym się interesuje , mnie faceci pytają o zarobki , czy mam auto , gdzie i z kim mieszkam , coraz więcej męskich dziffek nie ma z kim nawet mieć dziecka bo taki farfocel to nie jest materiał na ojca , co się na kasę kobiety ogląda

Gość gość
A najlepsze że taki facet nie dość że ma mordę jak pasztet to jeszcze wymagania ze kobieta ma być piękna i samodzielna a pozniej taki laduje w chlopakach do wzięcia ze kobiety są złe i żadna go nie chce

Gość gość
Ja też jak słyszę że faceci nie patrzą na pieniądze to wybucham śmiechem , moja rodzina była biedna i faceci jak widzieli w jakiej biedzie mieszkam to uciekali w popłochu , teraz się dorobilam za granicą mam dobrą pracę to jest tych meskich utrzymankow cały wianuszek obok mnie

Gość gość
eheehhe \ale sie mieje bo co za belkot kobiety tylko leca na kase bo dacetom po do kasa kobiet jest?

Gość gość
Faceci w 21 wieku lecą na kasę kobiet dużo bardziej , wiele moich koleżanek zostało zostawionych bo " za biedne " ja też nie znam bogacza który by przygarnal sierotke marysie z biednej chatki

Gość gość
Moim zdaniem wynika to z tego że kobiety same mierzą swoją wartość pieniędzmi. skoro ich jedynym atutem jest "dobra praca " może podświadomie wybierają kogoś dla kogo będzie to atrakcyjne. Ja równie często spotykam mężczyzn którzy są na drugim skraju. Twierdzą że mało ich interesuje ile kobietą zarabia i nie ma dla nich różnicy pomiędzy bezrobotna a kimś kto ma dobra prace. W ta stronę też nie zaciekawie.

Gość gość
tak to prawda patrzą na kasę nie tylko dziewczyn ale ich starych, czy będzie co dziedziczyć!

Gość gość
Ja trafiam na samych takich co nawet czesc nie mówią tylko od razu " gdzie pracujesz " a ja na to a co sponsorki szukasz kastracie? Nie chodzi już o sam materializm tylko że to mega nie męskie jak facet tak z grubej rury pyta o zarobki , to wygląda jak jakby był peeezda i sam sobie w życiu nie dawał rady

Gość gość
macie ruwnouprawnienie teraz nie jestesmy tak glupi i jak da sie wydoic kobieta to to romuny

Gość Biedny facet
Opole zlot czrownic

Hah, przecież teraz kobiety same jako niby swój atut podają pracę, więc co słabsze samczyki się do tego dostosowują. 00 Też nie chciałbym spotkać się z pierdołą, która w drugiej dekadzie lat 20 zarabia na kasie, albo jest bezrobotna. Nie to że potrzebuję kasy, ale ewentualne dzieci kto by wychował jeśli by mi się coś stało? Konkubent? :o

Gość gość
Skoro równouprawnienie to gotuj sprzataj ,wysraj dziecko , ogarniaj dom , a nie ze kobieta ma pracować i koło ciebie jeszcze chodzić nierobie pasozytniczy

Gość gość
macie ruwnouprawnienie teraz nie jestesmy tak glupi i jak da sie wydoic kobieta to to romuny

Gość gość
Jak zwykle jestem inna. Ja trafiam na takich którym marzą się niepracujace żony.

Gość gość
13:11 a jakby ci się coś stało to kobieta nie ma prawa ułożyć sobie życia z kimś innym ? Weź się nie osmieszaj kozi bobku, nawet jakby pracowała to prędzej czy później twojego bachora bawił by inny

Gość gość
13:17 to ty jesteś pedalem i nieudacznikiem bo ja chociaż umiem utrzymać swoją kobietę a ty byś zdechł bez dodatkowej wypłaty , i kto tu jest pedalem?

Gość gość
Eeeeeetam. Mechanizm jaki tu występuje jest inny. Kiedyś, jak było normalnie, dla kobiety liczyła się uroda. Wiadomo, jestem ładna to mogę mieć każdego. Jeśli jakiś facet nie chciał się z dziewczyną zadawać (z powodu zrytego baniaka) to kobieta to sobie tlumaczyla, ze nie jest zbyt atrakcyjna i dlatego ja rzucil. Współczesne kobiety mają White do głowy że najwazniejsze to mieć ciekawą i dobra prace i robić tzw karierę. I jeśli trafia się facet który jej nie chce (też z powodu zrytego baniaka) to ona auto.atycznie tłumaczy to sobie że widocznie byłam za biedna. Ani współczesna, ani ta z przed 30 lat nie są w stanie przyjąć że to zryty baniak odstrasza facetów.

Gość gość
I błagam cię nie wysyłaj calusow bo mnie to brzydzi, chce ci się to idź popchaj kolegę ja nie jestem chętny

Gość gość
Ja pracuje na cały dom , narzeczona siedzi w domu z dzieckiem czasem idzie dorobić , mi nie przeszkadza przy dochodach 10 tysięcy miesięcznie w wieku 23 lat

Gość gość
Wiem że tacy są bo mam takich kolegów , ale oni sami sobie nie daja rady się utrzymać , wola siedzieć za biurkiem za 2500 tysiąca zamiast wyjechać za granicę trochę potyrac ale mieć 10 tysięcy ,w sumie to się nie dziwię że kobiety takich nie chcą , dla własnej pedalskiej wygody robią za grosze

@ gość dziś Piszesz zupełnie jak kobieta, nic dziwnego że się pomyliłem. A więc co robisz na damskim forum pedziu? A w portfel mi nie zaglądaj mangino bo się zdziwisz. Swoją motywację wyłuszczłem wyżej ale czemu oczekiwać od tumana umiejętności uważnego czytania ze zrozumieniem. Lepiej zabaw swoją wyinaginowaną dziewczynę pedziu.

Gość gość
Masz 23 lata, stala dziewczynę i dziecko. Loooooooosssssssssseeeeeeerrrrrr.

Gość gość
Hajime zamilcz utrzymanku, twoja kobieta będzie rypac na ciebie niemoto póki nie znajdzie lepszego :D

Gość gość
Zawsze lepiej niż ty który nie ma narzeczonej , jedzie na ręcznym i zarabia 1700 zł , masakra , kobiety rozumiem że zarabiają grosze ale facetom naturą dała lepsze warunki fizyczne do zarobku a liczenie na hajs kobiety ,no comment

Gość gość
Ja mam wyj****e ile kobieta zarabia. Grunt żeby sobie pracowała a nie siedziała i pachniala ;) Była trochę samodzielna. Dla mnie liczą się zupełnie inne aspekty. Chuj z tych pieniądzy jak jutro możesz ich nie mieć lub odstawic kite. Tego nie zabierasz ze sobą pod ziemię. Liczą się uczucia a nie jakieś klepaki czy papierki.

Gość gość
W punkt autorko. Mnie tez bawi ta nagonka ze kobiety leca na kase. Zreszta jak kobiete mozna zrozumiec ze patrzy na status faceta bo to jest naturalne ze ma czuc sie przy nim bezpiecznie bo facet moze nie musi ale powinien zapracowac na rodzine tak nie rozumiem jak facet zwraca na to uwage. Znam duzo facetow co szukaja kobiet z własnym mieszkaniem, samochodem. Zanam takze duzo utrzymankow o zgrozo.. Co to sie porobiło z ta meska płcia w tych czasach to tragedia. Takie duze dzieci i za nic odpowiedzialnosci nie chca brac a tlumacza to rownouprawnieniem ze to kobiety tak chcialy przeciez

Gość gość
Hajime ja wiem że ty lubisz w d**e ale skończ non stop poruszać ten temat , ciągle tylko o***ty i o***ty , idź do tego kolegi daj mu od tylu i skończ obrzydzac normalnych facetów , bo ty jesteś nedzna imitacja , tylko głupia by się za ciebie wzięła a jakby zobaczyła z kim ma do czynienia to by poszła w peezdu do prawdziwego faceta , który jest oparciem a nie szuka laski do trzymania się jej kiecki i portfela jak ty

Gość gość
Równouprawnienie nie uprawnia do bycia podróbka faceta i peezda dziękuję za uwagę , widać że niekorzy faceci przez równouprawnienie rozumieja brak honoru , skoro widzę że coraz więcej Polek interesują się Rosjanami i arabami to musi być na prawdę źle