Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że jest coraz więcej męskich materialistow?

Polecane posty

Gość gość
Co boli że gdybym chciał to bym ci sprzetnal każda lalunie sprzed nosa ? Jak to jest być nieudacznikiem? :D ja jestem tym czego kobiety pragna ty odrzutem poznaj miejsce w szeregu

Gość gość
Daj spokój hajime to taki pożyteczny troll który podtrzymuje tematy , jego zdaniem nikt normalny się nie sugeruje , na każdym temacie piertoli te swoje farmazony jaka kobieta powinna być jakie ma oczekiwania a sam nie ma do zaoferowania absolutnie nic oprócz bycia mało inteligentnym cynikiem , musisz mi wybaczyć samotność się rzuca na łeb

Gość gość
I właśnie dlatego autorko coraz więcej singielek z wyboru , skoro są samowystarczalne bo nie mogą liczyć na faceta to mogą równie dobrze być same , przynajmniej nie beda chodzić koło brudnych skarpet dziada , matka i tak sobie nie zostaną bo trzeba dymac na dom bo jaśnie hrabia nawet już tego ogarnac nie może , słaba dzietnosc jest wynikiem słabej jakości facetów

Gość gość
gość dziś Zamiana rol i oczekiwan spolecznych. Tak jak chcialy kobiety. Coraz wiecej kobiet utrzymuue rodziny, coraz wiecej kobiet na wysokich stanowiskach itd. Mezczyzni dzis sa nazywani facetami a facet nie musi robic tego co robilby mezczyzna zreszta kobiety nie sa juz w pelni kobietami.

Gość gość
Ja też mogę być samotna matka , zajde sobie w ciążę z jakimś szwedem lub Norwegiem żeby dziecko nie miało burackiej urody i dam sobie radę sama i tak bym musiała bo teraz facet się do niczego nie nadaje , po co mi facet skoro tak czy siak będę musiała dymac na dziecko na dom , dzielić wydatki ? Co to mi za różnicą ?

Gość gość
gość dziś Jedni sie nadaja na ojca (ale ich olewacie) a inni nie. Wlasnie przez samotne macierzyństwo dzieci nie maja obrazu pelnej rodziny. Matki tluka corkom, ze "facet to swinia" potem one zostaja samotnymi matkami a synow wychowuja na "kobiety" a nie na mezczyzn z braku wzorca mezczyzny w postaci ojca. Jak potem wytlumaczysz synowi gdzie jest tata? Bo nie dlatego, ze jest zlym czlowiekiem bo sama podjelas decyzje o zerwaniu wiezi dziecka z ojcem. Jak wytlumaczysz mu czy mezczyzna moze byc w rodzinie? Dojdziemy do spoleczenstwa zlozonego z singielek, matek z dziecmi i samotni mezczyznami. Wszystko za zasluga was kobiet bo to wy macie ta wladze i odpowiedzialnosc jaka jest wychowanie dzieci.

Gość gość
Na pewno faceci mniej zwracają uwagi na kasę niż kobiety.

Gość gość
I bardzo dobrze że będzie coraz więcej samotnych matek z wyboru jak w Szwecji , niech męskie kmioty żyją same i tak się do niczego nie nadają , żadne z nich oparcie , jedynie dodatkowy problem i zmartwienia " czy zdradza , czy coś nie kombinuje " a tak to problem z czapy , samiec do zapłodnienia i kop w doope

Gość gość
Nie prawda , w tych czasach facec***atrzą na pieniądze kobiet częściej niż kobiety , bo kobieta nawet jak chce żeby jej postawić zwykła herbatę to zostanie zaszczuta haslem " materialistka" bo za siebe nie płaci , czas obalić mit faceci to takie same męskie szmaty i materialisci , wcale nie są lepsi o ile nie gorsi

Gość gość
polscy faci sa zbyt mili to ich jedynny grzech

Gość gość
Jak umawiamy się z niepracujaca kobietą to mogę za wszystko zapłacić, bo na to zasługuje. Jak z pracująca to niech płaci za siebie jak taka wyzeolona jest.

Gość gość
Mi tam nie przeszkadza, chociaz nikt sie raczej nie pyta o moja prace itp. ja czasami rzuce sb gdzie ktoś pracuje i z ciekawosci, nie to ze lece na kase bo zawsze sama sie utrzymywałam i dobrze zarabialam, ale z ciekawosci pytam ile zarabiają, bo interesuje mnie np ile kierowca zarabia albo w banku.. i zdaje sobie sprawę, jak czytam te wypociny że może to być dziwnie odbierane, ale jakoś nie specjalnie mnie to obchodzi. Jestem ciekawska i tyle :D

Gość gość
Ty ile zarabiasz?

Gość gość
Nie jesteś ciekawska tylko brak ci kultury osobistej , trzeba mieć nasrane we łbie żeby kogoś pytać o zarobki , ja rozumiem że jak z kimś jesteś ale tak kogoś z marszu ? Ja bym wyszła i pomyślała że jesteś mega chamska

Gość gość
Prawda. Do mnie ciągle zarywają faceci, bo myślą, że na chama kogoś szukam. A pierwsze pytanie jest: "gdzie pracujesz?" lub "czym się zajmujesz na codzień?"

Gość gość
pfff

Gość gość
Też mnie to bawi , mam sporo kasy jak na kobietę i mam gdzieś takich fagasow , ktoś kiedyś mądrze powiedział " faceci chcieliby kobiety pieknej, mądrej niezależnej finansowo z zainteresowaniami , umiejacej gotować i sprzątać - problem jest jeden taka kobieta nie potrzebuje faceta " idealne podsumowanie moim zdaniem :D

Gość gość
Zauważyliśmy że jest raczej coraz więcej kobiecych materialistek.

Gość gość
Powiedział kolejny polaczek który nie kupi nigdy swojej dziewczynie prezentu bo " materialistka " ale sam by chętnie męski nierob się nachapal, taka hipokryzja , facet weźmie prezent aż miło ale kobieta materialistka , jesteście dużo bardziej sprzedajni od kobiet

Gość szry
17:57 a co, bedziesz przez poltorej godziny rozmawiac o pogodzie? praca, zainteresowania, zajecie - to naturalne, dosyc neutralne (moze nie w przypadku prostytutek) i nie ingerujace w zbyt osobista lub intymna czesc zycia pytania. jestes tak nieobyta, czy tylko z aspolecznego marginesu? a moze chcialbys porozmawiac z facetem na pierwszym spotkaniu o malowaniu pazurow? pomysl troche, niunia, zreszta jak ci nie zalezy na rozmowie tylko na szybkim numerku, to mozesz uciac dywagacje mowiac to wprost i nie narazajac sie na takie tematy.

Gość gość
Specjalnie podpuchę robię zobaczyć czy kobieta jest chciwa. Chciwe myślą tylko o sobie. Prawda jest inna przewrotna i to się sprawdza nigdy nie zawiodło.

Gość gość
Nie wykrecaj się jak facet pyta o zarobki to jest DNEM i męska sprzedajna dziffka, można rozmawiać o muzyce , podróżach , pozartowac, iść na spacer nakarmić kaczki , na prawdę masz tak pusty mało kreatywny łeb ?

Gość gość
Moja mama powiedziała że kiedyś to było nie do pomyślenia żeby facet zapytał kobietę czy ma swoje mieszkanie , bo cóż dziś mamy " facetów " nie mężczyzn

Gość szry
23:07 jesli DLA CIEBIE rozmowa o zainteresowaniach, pasjach, pracy jest rownoznaczna z rozmawianiem o zarobkach, to jedynie znaczy, ze sama jestes dokladnie taka. inaczej bys tak nie oceniala - z wlasnej autopsji. wiec juz skrajna materialistko lepiej przestan sie udzielac, osmieszasz sie jedynie tym projektowaniem na innych wlasnych wad i oczekiwan. karmic kaczki? ile ty masz lat, 5 zostalo do emerytury?

Gość gość
Skoro ty pytasz o pracę kobiete to znaczy że przeliczasz ile zarobi w swoim zawodzie , nie wal glupa większego niż jesteś , a kobieta ma genetycznie większe prawo do bycia materialistka bo nie oszukujmy się taką jest natura kobiet , zawsze wybierze tego samca który zapewni dziecku większe bezpieczeństwo i pokarm kiedy ona będzie w połogu , nie dziwię się że polki się skrobia skoro mamy taką marną jakość samcow, wydmuszki dosłownie

Gość gość
Dlatego ja w Niemczech zwiazalam się z turkiem i nie żałuję , oni się czują odpowiedzialni za kobietę , dbają o nią ,z takim mężczyzną można mieć dzieci bo umówmy się ,rodacy sie do tego nie nadają

Gość gość
Ten "połóg" potrafi trwać u was do emerytury, wy "niezależne" :D

Gość gość
Nawet gdyby to w normalnych państwach takich jak Rosja czy Anglia facet nie robi z tego problemu i jest szczęśliwy że dzieci mają matkę która się nimi zajmuje , tylko w Polsce faceci ( nie mylić z mezczyznami ) skonaliby gdyby nie damska spódnica , większość polskich facetów by padła bez kobiet , polki są silne i mądre a Polacy to takie doczepione synusie u maminej spódnicy co jak kobieta nie zrobi i nie zarobi to wszyscy skonaja

Gość szry
23:22 jestes jedna z niewielu(oby) osob ktora tak robi - skoncz juz sie osmieszac. temat zycia zawodowego to dla ciebie rozmowa o zarobkach - jestes po prostu skrajna materialistka. jedyne co robisz to usilujesz wmowic innym, ze sa tak samo przyziemni i zalosni jak ty. nie oceniaj wszystkich przez pryzmat swojego materializmu. to niegodne. i jesli bierzesz sie pod koniec za rozgrzeszanie - rob to porzadnie. to ze masz cycki nie zwalnia cie automatycznie z bycia kalkulujacym marginesem. wiecej jest takich babiszonow jak ty? zglaszac sie, odliczac, ciekawe jaki procent okaze sie skrajnie materialny w porownaniu do oskarzen.

Gość gość
23:39 ja nie pytam faceta o zarobki ,tylko jak się czuję i co fajnego możemy razem zrobić , przestań nieudolnie odbijać piłeczkę męski utrzymanku , który pyta kobietę ile może się od niej nachapc, nie dziwię sie że jesteś sam , bo w przeciwieństwie do ciebie jest dużo fajnych facetów którym do pięt nie dorastasz i pytają kobietę czy mogą razem rozwijać pasję a nie tak jak ty czekać jak sęp na damski portfel tfu