Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że jest coraz więcej męskich materialistow?

Polecane posty

Gość szry
23:47 ciagle usilujesz mi wmowic, ze sie pytam kogokolwiek o zarobki. zmien juz plyte, materialistko. obrzydliwy jest sam fakt, ze ciagle, bo nieudolnie, usilujesz mi przypisac swoj sposob myslenia. jeszcze bardziej obrzydliwe, ze tak myslisz. modl sie ze, zebys sie okazala marginesem, maszynko do liczenia cudzych pieniedzy. swiat jest o wiele szerszy niz twoje ciagle gadanie o pieniadzach. utlen sie wreszcie, zaczynasz sie zachowywac jak zwykly trol z tym swoim obsesyjnym gdakaniem o pytaniach o zarobki i portfelopodobnym monotematyzmem. ps. za pozno wykrecac kota ogonem. sama wypisujesz parokrotnie swoj "sposob myslenia", teraz nie wypada nagle udawac swietej ignorancji, za pozno, wyszlo szydlo z worka. trolujace wpisy bede pomijal, czekam na liste obecnosci, jak wczesniej wspomnialem:D

Gość gość
No cóż to ty ciągle powtarzasz jak zaklety o pieniądzach , ja mówię o rodzinie pasji , zainteresowaniach , widać że masz jakieś zaburzenia na tle pieniędzy , nie zmieniasz tematu tylko ciągle lawirujesz wokół jednego , weź leki na głowę bo widzę że się pogorszylo, albo zacznij w końcu dawać racjonalne argumenty a nie powtarzasz w kółko to samo

Gość gość
"Maszynko do liczenia cudzych pieniędzy " jak można policzyć coś czego nie masz ? Mózgu z resztą też

Gość gość
Szry znowu nie wziął leków i bredzi

Gość gość
Mi facet powiedział ze jestem za biedną i mam syf w domu , wyobrażacie sobie gdyby dziewczyna tak powiedziała ? Zjedliby ja żywcem i zwyzywali od najgorszych , podwójne standardy

Gość gość
Albo skoncz klamac, albo ogranij sie, bo z flejtuchem ktory ma syf w domu niby kto mialby miec ochote sie wiazac?

Gość gość
Chciałbym biedną, normalna gardzi moimi 140tys oszczędności :(

Gość gość
Chodziło o biedę matole a nie brud

Gość gość
140 tyś to jedno wielkie nic w dzisiejszych czasach ,,ale jeśli jesteś dobrym kochającym facetem to na pewno jakaś biedna się znajdzie i będziecie się kochać nawet jak ta marna kasa się skończy

Gość gość
dziś no to chyba dobrze jak chłopak z bogatego domu dał ci kosza, weź równego sobie jak ja dla którego 140tys to dekada oszczędności a nie rok, dlaczego chcesz się ustawić?

Gość gość
Co to znaczy ustawić ? Istnieje coś takiego jak miłość , ty pewnie byś wziął największego paszczura byle by miała kasę ;) typowy facet 21 wieku

Gość gość
dziś jestem gownem i przegrywem ta kasa to wszystko co mam chciałbym mieć 10x tyle by zaimponować kobiecie, chciałbym utrzymywać ale sam ledwo co zarabiam

Gość gość
A ja myślę że autorka ma święta rację , w szkole chlopaki nie szanowałi nawet biedniej ubranych dziewczyn choć były bardzo ładne , kasa ma znaczenie dla facetów , czemu brzydka ale super odpicowana ma większe powodzenia niż biedna ale bardzo ładna ? Szary sweter nie przyciąga tak jak super droga nowa sukienka

Gość gość
dziś ja bym mógł klepac słodka biedę bo i tak całe życie jestem biedny, ale fajnie gdyby miała mieszkanie, jakiś spadek w przyszłości, własna firmę. Mój majątek z dziedziczeniem to na dzisiaj jakieś 400tys będzie, nie szukam nic ponad to ale równą sobie było by ok. Mimo wszystko gdyby nie miała nic a mi pasowała to też bym ją chciał.

Gość gość
- Nie klam, ladne dziewczyny w wieku szkolnym narzekac moga tylko na zawistne kolezanki. Zauwaz zaleznosc - dziewczyna dziewczynie najwiekszym wrogiem, chlopcy w takim wieku mysla jedynie o tym, zeby w ogole "miec" ladna dziewczyne, oceniania w kategoriach biedny-bogaty mozna w takim wieku nabyc wylacznie od rodzicow - co nie swiadczy o nich dobrze.

Gość gość
Chcesz od kobiety majątku wartego 400 tyś ? Powodzenia , może jakaś 60 latka się trafi

Gość gość
Z******ta bieda z was bije skoro dla was 140 tysięcy to drobne na waciki. No ale jak to kobieta - rozpiertoli dowolną ilość kasy, oczywiście - nieswojej. Bo od jej pieniędzy to wara, materialistyczne podróbki facetów :D. I wy się wywłoki dziwicie że coraz więcej chłopów woli na dzifki łazić niż wiązać się z taką drenującą portfel, wiecznie niezadowoloną kreaturą? I skończcie już piertolić jak to zagraniczni panowie za wami szaleją - za granicą też się już na was poznali, jedyni jacy jeszcze za wami latają to czarni i beżowi bo jesteście dla nich przepustką do eu. Dostaną paszport to wy dostaniecie kopa.

Gość gość
00:29 to mało znasz życie albo jesteś z innej epoki ,,nie powtarzaj durnych stereotypów ze " kobieta kobiecie wrogiem " bo faceci też potrafią gnebic za biedę i to czasem gorzej od dziewczyn ,dopóki ubieralam się biednie czułam ciągle pogardę , jak zaczęłam się ładnie malowac i ubierać to nagle mnie zaczęli miło traktować

Gość gość
dziś ze spadkiem dobrze by było, to w sumie nie jest dużo, wystarczy że ma mieszkanie po babci i drugie będzie mieć po rodzicach i już może tyle wychodzić, ale i gołą i smutną też bym wziął, mam już 30 i życie ucieka

Gość gość
00:32 to chodź na dzivki kto ci broni , facet z porządnym charakterem tam nie pójdzie a taki typ z pod ciemniej gwiazdy tak , przynajmniej dokona sie selekcja naturalna , kobiety płakać nie będą na świecie facetow dostatek

Gość gość
dziś też tak miałem jako facet, mama mnie ubierala w ciuchy z biedronki czy targu i byłem nawet bity w końcu pokupilem za swoje pieniądze markowe ciuchy i było znacznie lepiej

Gość gość
Masz rację obcokrajowcy sie poznali na nas do tego stopnia , że nawet jakiś programista z Rosji powiedział że chce znaleźć żonę w Polsce , bo w Rosji się mówi że polki są ładne zaradne, dużo pracują mało wymagają , ciekawe co by taki Polak zrobił gdyby przyszło mu mieć Rosjanke która uważa że facet powinien ją co dnia obsypywac prezentami , mieć własne nowe auto i dom

Gość gość
dziś od biednej bez niczego oczekiwał bym zadowolenia z tego faktu 140tys a ona raczej będzie nieszczęśliwa bo na bogatszego nie miała szans, wyobraź sobie że nie ma nic ale ze ma c**e to uważa że jej się należy willa i porsche a jak loda robi to nawet pierwsza klasa w samolocie na szynszyle

Gość gość
00:33 - Strasznie glupiutka jestes. Ladnie mozna sie ubierac majac skromny budzet. Po prostu masz kiepski zmysl estetyczny. Powinnas sie raczej zastanowic, czy ubierasz sie jeszcze ladnie, z klasa... chocby jakas, czy po prostu wyzywajaco. No i zauwaz - zaczelas sie malowac, a wiec upiekszac, jesli nie masz porazenia umyslowego, epilepsji, parkinsona... to wystarczy niewiele i bedzie efekt. I nie ma to nic wspolnego z materializmem, tylko z uroda - podkreslilas, uwypuklilas urode, nagle, bedac w szkole, zaczelas zarabiac 2 srednie krajowe? Nie klam. Nie zmienilas swojego stanu posiadania, tylko zajelas sie upiekszaniem. Czasami wystarczy zmienic fryzure - nie udawaj ze to straszny majatek. No i... od kiedy bycie materialista ma jakis zwiazek z wygladaniem ladnie? Moze w pozniejszym wieku, spa, kuracje, kremy przeciwzmarszczkowe i pielegnacyjne, inna chemia... No to moze polykac spory budzet. Ale nie w szkole. Jak ktos ma urode to i na studiach nieszczegolnie.

Gość gość
Lol, wioskowe Karyny ciągle myślą że cały zachód tylko marzy o tym żeby sobie wziąć na łeb roszczeniową wiecznie niezadowoloną Polkę i utrzymywać ją do usranej śmierci. BTW... Włoch? Serio? Największe maminsynki Europy, to jest wasz ideał mężczyzny? Nażelowany łeb i mieszkanie z mamusią do 40?dżisas, z kim ja gadam...

Gość gość
Up u mnie w bloku jest Włoch 45 lat i mieszka z mamą, zamienił bym się z nim na ciało, bo sądzę że dla kobiet ciacho.

Gość gość
Lol, wioskowi Janusze ciągle myślą że wszystkie Polki tylko marzą o tym żeby sobie wziąć na łeb roszczeniowych wiecznie niezadowolonych Polaczków i utrzymywać ich do usranej śmierci. BTW... Polak? Serio? Największe maminsynki Europy...

Gość gość
Gdybym mógł wybrać to ukrainke są piękne i biedne.

Gość gość
No tak się składa że zachód marzy o polkach, kiedyś miałam przyjemność rozmawiać z austriakiem i powiedział że mówi się ze najlepsze żony to Polki japonki witnamki szwedki i wegierki, a te o których się mówi żeby unikać to rosjanki ukrainki tajki , ja się nie dziwię w austriackiej telewizji jest masa programów gdzie ukrainki i rosjanki szukaja bogatych gachow z Niemiec Austrii i Szwajcarii , Polki są najczęściej pokazywane jako pracowite wykształcone kobiety czy się to polskim burakom podoba czy nie

Gość gość
" Włosi największe maminsynki Europy " były Polak w wieku 25 lat mieszkał z matką i nie pracował były Włoch w wieku 25 lat mieszkał sam miał audi za 90 tysięcy i był sam w stanie utrzymać rodzinę