Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszę z pięcioma facetami

Polecane posty

Gość gość

Czy to źle? Każdy z nich chyba liczy na coś więcej :( Mam wyrzuty sumienia, chcę to zakończyć z każdym.

Gość marawstala
Limitu chyba nie ma : )

Gość gość
Ale czy to jest fair? Czuję się źle z tym, nie wiem czemu.

Gość gość
W ogóle takie flirtowanie, pisanie z facetami chyba nie jest dla mnie. Najlepiej się czuję bez tego, sama ze sobą. Nie lubię tych słodkich słówek facetów, czuć, że to wszystko na siłę. Ma ktoś tak?

Gość marawstala
Zależy jak do tego pisania podchodzicie... Jak wygląda rozmowa, czy cos sobie obiecujecie, na ile poważnie do tego podchodzicie... Póki co nie masz wobec nich żadnych zobowiązań, znacie sie jedynie wirtualnie (?) tak zrozumialam

Gość gość
Nie, nie nawiązuję znajomości internetowych. Są to znajomośc***isane z osobami poznanymi w rzeczywistości. Jednak mam wrażenie, że większość facetów myśli tylko o jednym i po kilku rozmowach, poruszają tematy związane z seksem. Dla mnie to obrzydliwe.

Gość marawstala
To zmienia postać rzeczy : ) wiadomo, ze nie przedstawisz ich sobie bo po co... Po słowie z żadnym nie jestes

Gość gość
A czy takie znajomości kończy się po prostu tak bez słowa, w sensie ignorując? Czy lepiej napisać, żebyśmy tego nie robili?