Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o stanik

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie do kobiet na temat stanika. Nie wiem, czy noszę dobry rozmiar, zawsze kupowalam 75B, ale teraz trochę w miseczkach jest chyba za mały, albo w czymś innym jest problem i chciałabym zapytac, czy macie podobnie i jak sobie z tym radzicie. Otóż mam zazwyczaj (przez większość czasu, wystarczy lekki kontakt z materiałem, czy choćby ze stanikiem) twarde i trochę wystające sutki (takie sterczące jakby guziczki, które odznaczają się bardzo poprzez materiał itd.). Moze i dzięki temu jest ładny kształt, ale mam problem ze stanikiem- przez miękkie staniki przebijają sutki i są zbyt widoczne. A takie twarde potrafią dość mocno i boleśnie spłaszczać mi sutki- w sensie, jak patrzę od góry, to one caly czas są takie sterczące i twarde(bo mają kontakt z materiałem), a stanik powoduje to, że wbijane są w piersi lub mocno wykrzywiane na bok i tez troche spłaszczane. Przez to po całym dniu po ściągnięciu stanika nieraz mam aż czerwone sutki, co po jakimś czasie bez mija. I tu moje pytanie- czy taki stanik jest zdrowy dla tego typu piersi?(nie chcę zwiększać ryzyka wystąpienia chorób piersi przez takie calodniowe wykrzywianie sutków) Czy one tak sie wbijają i wykrzywiają, bo miseczka jest za mała? Czy macie podobny problem? Jesli tak, to jak sobie z nim radzicie? Będę wdzięczna za odpowiedzi

Gość gość
75B? to po co ty w ogole nosisz stanik? :D

Gość gość
Nosze stanik żeby nikt na ulicy nie domyślił się że jestem łatwa.

Gość gość
to i tak widac. po gębie ;) lepiej zalozyc worek na leb

Gość gość
No moje piersi nie są duże, ale jakies bardzo malutkie tez nie, nie jestem płaska i normalnie się odznaczają, wiec nie wiem, po co pytanie, po co mi stanik. Nie mam rozmiaru 70A... Mają ładny kształt i bez stanika, ale wlasnie sutki bardzo się odznaczają pod koszulką, wiec to kolejny powód, dlaczego nosze stanik. Czekam na poważne odpowiedzi do pytań z tematu

Gość gość
00:44 podszywacz

Gość gość
Tu autorka tematu: Jestem studentką i wykładowcy aż się ślinią na widok moich piersi.

Gość gość
No raczej z 00:28 podszywacz.. Poważny mam problem i proszę normalne osoby, kobiety, o odpowiedź...

Gość gość
00:53 podszywacz bo wolę pomoc facetów

Gość gość
ile ty masz lat, ze przejmujesz sie sutkami? :D 17? :D

Gość gość
Tu nie chodzi o przejmowanie sie sutkami bez powodu, ale tez o ewentualne problemy zdrowotne. W utwardzanych stanikach sutki są wbijane jakby w pierś albo przekrzywiane mocno w bok. Czy to nie odbije się kiedyś negatywnie na zdrowiu piersi? Nie chce sobie zaszkodzić. Dlatego pytam inne kobiety, czy tez macie podobnie i jak sobie z tym radzicie

Gość gość
nie, nie odbije. tez mam duze stojące sutki i nic mi sie nie dziej