Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kalaa44

Te Vizja w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 Kalaa44

Szko艂a podstawowa Te Vizja na ul G艂adkiej w Warszawie. Kto艣 co艣 wie :) ? Ch臋tnie poznam opinie na temat tej plac贸wki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jonkaaa
Nazwa obi艂a mi si臋 o uszy ale moje dzieciaki tam nie chodza wi臋c szczeg贸艂贸w nie znam. Wiem, 偶e rodzice, z kt贸rymi na ten temat rozmawia艂am byli zadowoleni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majkaa34
moje maluchy chodz膮 teraz do 3 klasy podstaw贸wki. Jest ok - ch臋tnie si臋 ucz膮. Kameralne klasy, mn贸stwo zaj臋膰 dodatkowych i rozs膮dne czesne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalaa44
no w艂a艣nie przgl膮da艂am ich stronk臋 i faktycznie tych zaj臋膰 dodatkowych nie brakuje. Czesne mnie troszk臋 przera偶a bior膮c pod uwag臋 ilo艣膰 lat nauki itd ale z drugiej strony to jednak dobra inwestycja w przysz艂o艣膰 dzieci nie s膮dzicie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majkaa34
Pewnie, 偶e tak. W艂a艣nie dlatego si臋 na t膮 szko艂 zdecydowali艣my. Nauczyciele - pierwsza klasa., Nie tylko ucz膮 ale bior膮 te偶 czynny udzia艂 w wywchowaniu dzieci, staraj膮 si臋 na bie偶膮co informowa膰 o wszystkim co dzieje si臋 z dzieckiem. Ja nie narzekam a wr臋cz przeciwnie, mam poczucie, 偶e zrobili艣my wszystko co najlepsze by zapewni膰 dzieciom lepszy start w doros艂e 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalaa44
dzi臋ki Majkaa za odpowiedz. Przegadali艣my temat z me偶em i je艣li tylko warunki finansowe nam na to pozwol膮 to na pewno zdecydujemy si臋 na t膮 szko艂臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majkaa34
no i super :) od razu dodam od siebie, 偶e warto wybra膰 si臋 na dni otwarte jak tylko b臋d膮 organizowane. Wtedy bedziecie mogli na zwyo zobaczyc co i jak i podjac swiadoma decyzje :)

Udost臋pnij ten post