Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aska54321

Czy mogę wziąć tabletki poronne nie będąc pewną czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam. Podejrzewam że jestem w ciąży. Testy (płytkowe ani z krwi) jeszcze nic nie wykazały. Z krwi zrobiłam w 3 dniu potencjalnego okresu. Dużą rolę gra czas, dlatego pytam. Dziękuję za negatywne komentarze odnośnie aborcji i zabijania dzieci. Nie o to pytam.

Gość gość
Poczekaj az będziesz pewna

Bardzo zależy mi na czasie... Czy jak wezmę je przed pewnym wynikiem to może mi się coś stać?

Gość gość
Najwyżej zdechniesz ale to też może się zdarzyć jak już będziesz pewna. Tak czy inaczej mała strata dla społeczeństw więc łykaj, smacznego.

Gość gość
16.25 lecz się na leb kretynko

Gość gość
Chyba autorka raczej na łeb powinna się leczyć.

Gość gość
Poczekaj parę dni

Gość gość
Czytałam, że jesli nie jest sie w ciazy leki nie zadzialaja, nic nie powinno sie stac. I jezeli robilas bete 3 dni po spodziewanym okresie to raczej na pewno nie jesteś w ciązy ;)

Gość gość
Ja z 21:10.. no ale poczekaj jeszcze, jak dla mnie w ciąży nie jesteś

Gość gość
A skad tak szybko dostaniesz pewne tabletki poronne? Polski internet jest pelen oszustow. Na women on web troche sie czeka. Inny legalny srodek na recepte w Polsce sumie ma inne przeznaczenie i zazywanie jest dosc specyficzne bez gwarancji, ze sie uda. Tego sie nie zalatwia w 1dzien. Po drugie, ciaze najlepiej potwierdzic u gina. Jak masz pecha(szczescie?) i bedzie to pozamaciczna, to tabletki nic nie pomoga (legalnie w Polsce usuwa sie operacyjnie, bo taka ciaza zagraza zyciu kobiety). Po drugie -jak nie jestes w ciazy to nie bierz takich tabletek!!!! To jest bomba chemiczna - ostatnia deska ratunku jak juz nie masz innej opcji. Masz niezla schize. Pewnie nawet w ciazy nie jestes. Wylyzuj.

Gość gość
Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

absolutnie nie można musisz być pewna bycia w ciąży inaczej możesz sobie krzywdę zrobić

Gość gość
Jak wezmiesz tabletki do aborcji farmakologicznej nie bedac w ciazy to nic sie nie zadzieje. Nie umrzesz to na pewno, co najwyżej bedziesz miec sraczke;) Wejdz na forum maszwybo net aby o tym bezpiecznie porozmawiac

Informują Cię źle, musisz być pewna bycia w ciąży, najlepiej idź najpierw do ginekologa potwierdzić ciążę. Bez tego fundujesz sobie niepotrzebny ból i niebezpieczeństwo krwotoku. Wspólczuję autorko i życzę Ci wszystkiego dobrego.

Gość skuteczne tabletki poronne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas trwania zabiegu jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 200zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 502-427-780 .

Gość Dorotaaaaaaa
Musisz być pewna tego, że jesteś w ciaży inaczej branie tabletek mogłoby Ci wyrządzić dużo złego. W takich sytuacjach zawsze należy przejść się do lekarza ginekologa na USG. Dowiesz się w 100% czy jesteś w ciąży i który to tydzień. Lekarz też powie Ci czy przypadkiem nie jest to ciąża pozamaciczna co wyklucza możliwość brania tabletek. Pozdrawiam Dorota z https://women-rights.org

Gość Ewelina_P
Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474 Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu Tel ☎ 577_405_474 Ewelina