Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 22 lata i stałego partnera, z którym planujemy kiedyś założyć rodzinę. No właśnie KIEDYŚ, to odpowiednie słowo. W moim otoczeniu jest bardzo dużo dzieci i kobiet w ciąży. Znajome, rodzina itd. i waśnie przed chwilą usłyszałam, że kolejna osoba spodziewa się dziecka i zżera mnie zazdrość. Wiem, że w moim przypadku ciąża nie jest dobrym pomysłem, mam studia do skończenia. Ale mimo wszystko myślę o tym, i wiem że dziecko to nie zabawka. Zajmuję się bratanicą, kiedy mam wolne od studiów siedzę z nią od 6-7 rano do 18 i nie widzę z tym żadnego problemu, spałam z nią nie raz. Kocham dzieci, jak widzę takiego małego szkraba to robię maślane oczy. Naprawdę wiem, że to duża odpowiedzialność, zamartwianie się non stop o swoje dziecko itd. ale pragnę tego. Pragnę ciąży, pragnę małego dziecka. Nie wiem czy to normalne, czy po prostu oszalałam, nie mam pojęcia.. Ale wiem, że to nie odpowiedni czas i mnie to boli. Ale nie wiem czy myślenie, że to nieodpowiedni moment to brak akceptacji i krytyki ze strony moich rodziców

Gość gość
a za co wyżywisz, wypeilegnujes,z wyleczysz? jak bedzie chore bedziesz miec 3 tys zł mies. na kuracje???

Gość gość
Co by się stało wg Ciebie, gdybyś teraz zaszła w ciążę?

Gość Dyzi0
Instynkt Cię maksymalnie pociska, więc racjonalne myślenie będzie coraz bardziej zamglone...

Gość gość
co studiujesz?

Gość gość
A co na to twoj facet? O ile 22 latka chce i da rade, to niekoniecznie 22 latek, zwlaszcza ze nie jestescie malzenstwem.jesli facet mimo mlodego wieku sie oswiadcza to zapewne jest gotowy na dziecko, ale chlopak mieszkajacy z dziewczyna niekoniecznie.Ale i ty mlodziutka, jeszcze mozesz zmienic zdanie i pragnac miec spokoj do 30.znam taka jedna co miala taka chcice macicy jako singielka w wieku 25 lat a urodzila dekade pozniej, wiele lat po slubie i jeszcze wiecej po byciu w zwiazku.jak zazartowalam jak poznala faceta ze pewnie teraz zreazuje plany macierzynskie powiedziala tylko daj spokoj z gadkami o bachorkach, moj facet jest z******ty a ja jestem przeszczesliwa