Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęta koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mi powiedziala, ze miala do mnie napisac, bo mnie nie bylo 2 dni, czy jestem chory czy co. Zmartwila się. Jest taka kochana, zaskoczyla mnie tym,nie spodziewalem sie. Ja jestem wolny, ona ma chlopaka.

Gość gość
i co z tego ze ma to nie przeszkadza jej sie zachowac na poziomie i okazac troske do lubianego kolegi to tylko na jej plus sadze a ty nie wydziwiaj

Gość gość
Ja sie z tego ucieszylem, nikt sie mna tak nie zmartwil, ale balem sie powiedziec, ze jest taka kochana. Cos takiego chcialem juz klepnac, ale wstrzymalem sie. Ja cos do niej czuje, dlatego mnie to ruszylo.

Gość gość
Chłopie daj sobie spokój. Ona jest zajęta. Niepotrzebnie zaczynasz się angażować emocjonalnie. Szkoda prądu. Poszukaj jakiejś wolnej. Tyle jest wolnych dziewczyn, które chciałyby mieć chłopaka.

Gość gość
dziś a gdybys nie czuł to co bys powiedział,że jest natretna czy ciekawska?

Gość gość
Wiem, juz dawno sobie to z nia wyjasnilem, ale na to, ze mi sie podoba, widze ja codziennie nic nie poradze. Tak strasznie duzo tych wolnych i ladnych jak ona. Tylko ich nie widze. Portale mnie tylko dobijaja.

Gość gość
to czas to zmienic i tyle

Gość gość
21:37 Powiedzialbym to co dzis czyli, nieee. Ale nie czulbym, jak cos mnie rozwala od srodka i jestem znowu troche zakochanym kolegą. Chcialbym, zeby ktos sie mna tak przejmowal.

Gość gość
alez będzie się Tobą przejmować dziewczyna ktora Ciebie pokocha rusz tyłek i popatrz mzoe w pracy czy gdzie indziej jak jaka poznac>:)

Gość gość
Nie ma, druga ma meza, trzecia jakas stazystka 20-ka pewnie. Mam tylko w myslach to, ze jak dziewczyna, ktorej kiedys mowilem, ze mi sie podoba martwi sie o mnie to pewnie cos tam czuje. Te inne kolezanki nawet czesc nie powiedza. Tylko czasem dzien dobry, jak im sie chce powiedziec.

Gość gość
Ja na zywo jeszcze nigdy nie poznalem takiej jak ona. Nie ma takich wolnych.

Gość gość
Ile lat masz autorze jeśli można wiedzieć?

Gość gość
41, kolezanka 32

Gość gość
to te inne jakies chamowate są a ta jedna na poziomie zrobiła na Tobie wrazenie i więcej jak widać, moze masz jakis znajomych, kolezanki zeby Cię mogły z jakaś dziewczyną zapoznac,albo zacznij chodzić no nie wiem tam gdzie mzona dziewczyny spotkać,ostatnio moj kolega na przystanku podszedł do dziewczyny i zapytał czy da mu nr fona no i dała,sam widzisz rozne sa sposoby;)

Gość gość
Są takie wolne tylko Ty ich nie znasz:)

Gość gość
A mój brat zapisał się na wycieczkę jakąs do sanktuarium z parafii i tam poznał świetną dziewczynę a szczęśliwy jak cholera:D

Gość gość
Spalilbym sie ze wstydu, jakbym do przechodzacej czy na przystanku mial sie odezwac. Nie chodze nigdzie, zeby kogos zaczepiac, ja taki nie jestem.

Gość gość
A moj brat poznal na zapisani. A ja nie lube portali i poznawac w ciemno bo mnie z nich kazda odrzucala. Tylko ta kolezanka jest taka, ze przy niej moge cos mowic. Na randkach przez portale odpadam, ja nie potrafie byc tak rozmowny jak ktos sobie wyobraza.

Gość gość
41? Zakładam, że masz jakieś doświadczenia w postępowaniu z kobietami? Byłeś w związku lub miałeś chociaż jakieś przygody?

Gość gość
Nie. Tylko przygody w stylu zakochalem sie jako przyjaciel a ona nie, ale umiem nad tym panowac. Nie, nie bylem z nikim, jestem za niesmialy.

Gość gość
to jestes 'typem' ktorego musi poderwac sama kobieta moze założ sobie fejsa

Gość gość
Czyli nie miałeś przygód typu całowanie, przytulanki i obmacywanki? Jak to możliwe? Chyba nas wkręcasz.

Gość gość
na wycieczkę jakaś sie zapisz albo na kurs tanca tam łączą do pary jak się jest samemu

Gość gość
Tak, jestem i tam i na grupach i tutaj i portalach. Kobiety nie daja z siebie nic, najwyzej oczko puszcza. W rozmowie zadnego zaangazowania. Tylko ja, jak wyobraze sobie kogos to zaczynam wiecej pisac. A jak to sie konczy? Kobieta sie nie wysilala i latwo jej zamilknac po spotkaniu. Mnie te zabawy przez portal juz wyszly bokiem. Ogromne rozczarowania sa.

Gość gość
to nie ma napalonych nawolnego faceta,hmm

Gość gość
Nie, nie wkrecam, tu nie musze klamac. Sa tacy co nie trzymali sie jeszcze z kobieta za rece i nie calowali. Wiem, ze tego nie zrozumie, ktos kto to robil.

Gość gość
Tak, mnie tez to dziwi, wyglad na 30-32 wg kolezanki, wysportowany, szczuply i nic, po co komu. Wiem, ze ktos moglby sie odezwac, qidocznie nikt tu nie mieszka normalny i wolny.

Gość gość
A w ogole to dzieki, ze piszecie ze mna na poziomie dzis. Zawsze tu dostawalem zj..by za to, ze jestem prawiczkiem.

Gość gość
No to szacun kolego. Kurczę, a ja mając 22 lata martwiłem się tym, że jeszcze nigdy nie całowałem się z dziewczyną.

Gość gość
Wiek to tylko cyfry, liczy sie prawdziwe odwzajemnione uczucie nie jakies tam macanki, calowanki. Ja tego nie szukalem. Nie czuje wcale tego wieku, czuje sie na 30 gora.