Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tłusta rodzina

Polecane posty

Gość gość

Cała moja rodzina jest otyła i dobrze się z tym czuje, gdy ja zaczęłam się odchudzać nazwali mnie anorektyczką i zrobili mi siare w szkole i nauczycielka od WF przed końcem roku krzyczała na całą moją klasę że jestem chuda i od odchudzania do anoreksji i jeszcze że po wakacjach mnie zważy nie wiem co moja matka jej nagadała ale jej nienawidzę. 250g paczka płatków sniadaniowych starcza im na pół dnia (wsypuja całą miskę płatków), raz zjedli cale ciasto w 3 godziny nawet sie ze mną nie podzielili i dodam że te ciasto to się nawet do lodówki nie mieściło. Kiedyś kupili pizzę 4x2 zjedli wszystko a jak jedną sobie wzięłam to mi ją zabrał brat, mam taki mały schowek z jedzeniem ale boje się że go odkryją i wszystko zeżrą (jest nas 5, a beze mnie 4) moja siostra ma autyzm i jest otyła a oni jeszcze ja pasią robią kanapki z mnóstwem masła z serem i wędliny udko smażone i dużo niezdrowych rzeczy. Mnie też chcą upasić i mówią że niedługo nie będę miała siły chodzić i się przewroce, albo że wywiodzą mnie do psychiatryka bo jestem anorektyczką pokazują mi jakieś zdjęcia anorektyczek a ja przecież mam 53kg 166cm i nie wyglądam jak anorektyczka wymyślili sobie że mam 47kg, są nienormalni mówią że widać mi kości, a oni są ok,ojciec ma 120kg/185cm, matka 80/168, siostra 145/160 a brat 36,5/131

Gość gość
Pokaz im jak przelicza sie BMI ze wzgledu na wzrost, wiek i plec.