Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie chcą mieć dzieci ponieważ mamy mężczyzn bardzo niskiej jakości ?

Polecane posty

Gość gość
A po drugie żaden buraczany januszek nie będzie mnie pouczal co mam robić , i tak wolę małżeństwo z moim arabskim chłopakiem Poznanym w Niemczech , moje dzieci przynajmniej nie będą miały burackiej twarzy jak 99 % Januszy

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
Polacy sa super mescy i szarmanccy .Bardzo dbaja o kobiety .Potrafia naprawde zaimponowac kobiecie wiedza gdzie zaprosic jakie kupic kwiaty jak rozpoczac jakakolwiek relacje itd.Powaznie podchodza do zwiazkow nawet jesli chodzi o romans lub mniej powazna relacje .Sa dobrze wychowani i bywaja madrzy .Trzeba naprawde wyjechac zeby za nimi zatesknic;)

Gość gość
No to niech sobie nie chcą. W d***e to mam.

Gość gość
gość dziś Haha Powinno być podpisane: "Marzycielka" ;)

Gość gość
lepiej "marzycielka" niz "chora psychicznie" jak w wypadku sporo ponad polowy wpisow.

Gość gość
21.45 ha ha ha :D

Gość gość
W tym kraju jest wielu fajnych facetów, autorka to sfrustrowana kretynka.

Gość marawstala
Nie wiem czy to dlatego : ) Ja tam zwyczajnie nie widzę sensu w posiadaniu dzieci, po co mi jakas kula u nogi (nieladnie zabrzmialo, ale tak czuje... nie mam instynktu macierzynskiego).

Gość gość
Mam z tym problem bo kasa na 500+ idzie z moich podatków. Wolałabym obniżkę VAT, ale tego się nie doczekam bo żeby utrzymać ten bzdurny program PiS wprowadza nowe podatki! Jak chcesz być gospodynią domową to wracaj na wieś. Współczuję facetom, którzy żyją z takimi pasożytami. Dzieci zresztą też mają przesrane. Wam się powinno dawać rentę na syndrom MADKI ( nie mylić z normalną matką ).

Gość gość
Tak samo jak ty jesteś pasozytem bo twój facet musi za ciebie ogarniać dom , prowadzisz jakiś ogród koło domu ? Czy takim jak ty się wiecznie nie chce bo " zmęczone po pracy " laski które pracują to też pasożyty bo one każdą czynność w domu olewaja bo przecież " pracują "

Gość gość
A jeśli facet wygania kobietę do pracy to znaczy że musi być brzydka i facet jej robi łaskę ze z nią jest , taka jest prawda , wszystkie paszczury jakie znam pracują a ładne kobiety najczęściej znajdują takich , którzy o nie dbają , bo facet się stara tylko o kobietę o która warto się starać , pasztet musi pracować bo taka brzydka kobieta sama musi się starać o miłość i uwagę

Gość gość
dziś A ty nie byłaś kulą u nogi u swoich rodziców? przesyłam wyrazy współczucia dla rodziców.

Gość marawstala
gość dziś Ale to żaden argument, być może byłam ta kula u nogi, a moze nie... A ktoz to wie : ) moi rodzice to odrębne organizmy i nie musze iść w ich ślady,w ogóle co ma jedno do drugiego? : )

Gość gość
faceci w polsce nie spełniają moich wymagań dlatego spotykam sie tylko z obcokrajowcami

Gość gość
Dla mnie najważniejsza jest niezależność finansowa, nie będę zależna od jakiegoś Janusza i nie będę prosić go o kase, co z tego ze Kurt domowe nie muszą pracować i niby maja tak ,,wygodnie" z mezulkami ktorzy na nich pracują, wystarczy ze facecik zairoczy się jakąś małolata i co wtedy gdy rzuc***artnerkę? Jak ona sama sobie poradzi? Z facetami NIGDY nic Nie wiadomo wiec w życiu trzeba liczyć tylko na siebie i mieć swoja kasę

Gość V12
Co za bzdety. Polki pruja sie i rozmnazaja doslownie jak szczury, bo juz nawet nie jak kotki.

Gość gość
chyba tak www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Za stan wspolczesnych mezczyzn odpowiadaja kobiety. Chcialyscie rzadzic, chcilyscie byc meskie a synow wychowujecie na corki, co drugi mezczyzna w zwiaku wychowuje nie swoje dzieci itd. Czepiacie sie Polakow a za te same rzeczy, ktore sa promilem wsrod ns wychwalacie zagranicznych. Maminsynek wloski wam pasuje bo ma ladna buzie a samowystarczalny i dojrzaly Polak odpada bo nie ma tak mocnych rysow twarzy. Moze i mezczyzni stali sie c*****i albo dupkami ale stali sie tacy bo tego chcialyscie i tacy maja najwyrazniej powodzenie.

Gość gość
uwaga na tabletkach Elin Polpharmy są niepełne składy i placeba

Gość Teppic   No1
A nie jest czasem tak, że "polcy i polaki" nie chcą mieć dzieci, gdyż dobra zmiana? Mnie na przykład do produkowania pasożyta nie ciągnie zupełnie, ale mieszkając za granicą mógłbym to chociaż rozważyć. Po co robić to żywemu organizmowi i sprowadzać go na świat w Polsce? To jak wybrać się na dyskurs filozoficzny do Zgierza.

Gość gość
Polacy nie chcą mieć dzieci ponieważ mamy kobiety bardzo niskiej jakości.