Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie chcą mieć dzieci ponieważ mamy mężczyzn bardzo niskiej jakości ?

Polecane posty

Gość gość
Motłoch to jest taki męski roszczeniowy nierob jak ty , zrób sobie wazektomie

Gość gość
Dzisiejsze"kobiety" nie mają nic wspólnego z kobiecością,to często margines społeczny jak zresztą czyta się ten topik

Gość gość
Nie kompromitujcie się,czytają was faceci a wy pokazujecie kim jesteście a pozniej się dziwicie sytuacjom jakie panują w waszych domach.

Gość gość
Kobiety sa kobietami jedynie kiedy mają szansę być kobietą , dziś kobieta musi pracować gotować zajmować się dzieckiem , bo ma u boku męskiego roszczeniowego nieroba więc chce czy nie chce musi założyć spodnie i robić za chłopa

Gość gość
Każdy widać ma na co zasługuje. Ludzie powinni się dobierać i nie wierzę że normalna kobieta wyjdzie za nieroba i vice versa.

Gość gość
Mamy równouprawnienie , skoro ja muszę za siebie płacić na randce i dzielić wszystko na pół to mam święte prawo zachowywać się jak facet , bekac przeklinac i pokazywać środkowy palec takim lajzom jak ty

Gość gość
Wiecie dziewczyny,ja tez jestem w związku,mamy dwoje dzieci,nie chce by mąz mi mieszał w garach,lubię to robić,też pracuję . Mąz mi pomaga w dobnych sprawach bo w końcu mieszkam w mieście,robię zakupy sama bo to uwielbiam i nikt mi nie przeszkadza,kupuję to co chcę i jest mi potrzebne.Wkładam do bagażnika,dzwonię że za 15 minut będe w domu i wychodzi na parking zabrać siaty.Tyle,można sobie układać by żyć spokojnie bez nerwów.

Gość gość
dziś Rozumiem,jak z MELINY!!!! i tak trzymaj,pewnie i urodą do tego pasujesz,nie nazwę cię choć ciśnie się na język odp.słowo,odpuszczę,wszyscy wiedzą o co chodzi.

Gość gość
gość dziś płacisz może dlatego bo nie jesteś jego warta,są tacy którzy na to nie pozwolą.

Gość gość
"Nie kompromitujcie się czytają was faceci " ojojoj a to się narobilo, ktoś tu sie uważa za swieta krowę widzę , i co ze czytaja? Ja jestem silna niezależna , mam wszystko dzięki swojej ciężkiej pracy , faceta to ja mogę mieć na raz do łóżka żeby mieć dziecko i kopniak w doope

Gość gość
Lubisz dawać to dawaj komu chcesz i ile chcesz,twoja d...twoja sprawa,są inne co mają szacunek do swojego ciała.

Gość gość
Ale patologia.

Gość gość
dziś Rozumiem że nie będziesz ciągać faceta o alimenty?

Gość gość
16:22 wez nie czyn herezji, taka patologia mialaby nie doic kasy? takie bajki to dzieciom opowiadac mozna:D

Gość gość
Polacy to lenie, maminsynki, alkoholicy i frustraci. No niestety, ale taka jest większość. Trzeba jednak dodać, że kobiety też zaczynają być beznadziejne. Zero wsparcia dla normalnego faceta. Jedyne na co może liczyć to na uprane gacie i obiad po robocie. Współczesne kobiety chcą być gospodyniami domowymi. Widać to po wprowadzeniu 500+. Gnicie w domu to dla większości raj na ziemi. Do tego palą i też zaczynają pić w patologiczny sposób.

Gość gość
No wiesz,skoro facet na raz by tylko zrobić bachora i ma dostać kopa tzn.że alimenty niepotrzebne:) bo jeśli chce dziecko to nich idzie do banku spermy tam jej zrobią,facet to nie maszynka i niekoniecznie z taką może chcieć dziecka.

Gość gość
gość dziś Chciałabyś usłyszeć w odwecie że Polki to szmaty i QQQQ,mierzysz innych swoją miarą? Co jest w tym złego że kobieta ma dzieci,bierze 500+,lubi być,chce być etatową matką/gospodynią i żoną. Rozumiem że masz z tym problem bo nikt cię nie zechciał:)

Gość gość
Polki to kretynki.

Gość gość
Nie chca ale i tak rodza, widac na ulicy same mlode z dwojka juz dzieciakow.

Gość gość
ja też chętnie bm był "gospodarzem domu" na full etat

Gość gość
nie chca rodzic ale rodza? no to ciezko sie nie zgodzic, ze kretynki:D

Gość gość
Rodzą często pod presją społeczeństwa, bo co ludzie powiedzą itd....

Gość gość
no czyli kretynki:D

Gość gość
Tak jest najczesciej w bardzo malych miastach i wiadomo na wsiach :O

Gość gość
Tak w Polsce jest pełno dzieci ale rodzonych przez karyny z kamienicy , normalne kobiety już nie daja z siebie robić , praczko - sprzataczko kucharki a facet nierob z nudów idzie na dziffki , skoro ja pracuje facet też po robocie ma gotować sprzątać i zajmować się dzieckiem , koniec męskiego nierobstwa , polscy faceci to leniwa patologia , która tylko czeka aż żona zarobi na dom i jeszcze będzie ogarniala dom jak służąca

Gość gość
Polki są bardzo niskiej jakości.

Gość gość
Większość facecikow mówi " nie będę za kobietę płacił bo mamy rownoupranienie " a ja powiem " jak nie zrobisz obiadu to kop w ryj bo mamy równouprawnienie "

Gość gość
dziś [07:51 Ty jesteś aż tak prymitywna ,przecież patologia rodzi patologię.Szanujące się małżeństwo sobie pomaga,jak ktoś jest nikim to bierze podobnego do siebie i jest w związku kocioł,bo ani jedno ani drugie nie nadaje się do bycia w związku.Dać im piwo i pod dworzec:)

Gość gość
Nie jestem prymitywna tylko nie daje się wykorzystywać takim wasatym Januszom jak ty , ktoś kto robi z żony utyrana matke polke jak ty jest patologia

Gość gość
Idź powykorzystuj zone, jest rano ty siedzisz na necie więc ona pewnie robi nierobowi śniadanko