Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam Pit lekarza i jestem załamana :(

Polecane posty

Gość gość

Wiecie ile oni zarabiają, jestem w szoku, miesięcznie ok 20 000, tyle ma kardiolog z mojego oddziałyu, a ja jako pielęgniarka mam 2500 :( czy to normalne?

Gość gość
Nienormalne

Gość gość
Ta tak narzekają, że maja mało. Ile ma lat?

Gość gość
Myślałam, że jakiś stary z doświadczeniem.

Gość gość
To za dużo zarabia należy zlikwidować NFZ wtedy zobaczymy ile wyciągnie.

Gość gość
Należy mu się. Ty natomiast powinnaś mieć więcej, ale w tym kraju większość zarabia grosze. Nienormalne jest to, ze Lewandowski ma ponad 300 milionów. To jest chore!

Gość am_Dyzio
chirurg w Polsce to ma wredne i biedne życie, zabiegi, operacje, krew się leje na stole, pacjent spadł ze stołu na podłogę i przestał oddychać, funkcje życiowe zamarły u pacjenta i nastąpił zgon , chirurg musi patrzeć na zgon pacjenta niestety , umyje ręce , umyje zachlapaną i ubazgraną twarz po wymiocinach i innych odchodach pacjenta , wyjmuje z szafki koniak pięciogwiazdkowy , otwiera i wprost z butelki wypija zawartość , po chwili już się poczuł 'lepiej' i jest gotowy do kolejnej operacji kręgosłupa, popatrzył na swoje dłonie, są spokojne ale w swoich myślach marzy o pieniądzach, które zarabia Lewandowski rocznie, a w piłkę czasem trafi , nic nie musi na boisku , schodzi z boiska i zagra w reklamie, za pokazanie golarki Lewandowski inkasuje MILION PLN , taki Lewandowski to ma klawe życie , myśli sobie chirurg.

Gość gość
Zarobki Lewandowskiego są dowodem na to, że żyjemy w świecie absurdu. Najlepsze jest to, że ludzi boli to, że lekarz dobrze zarabia! Gość ma odpowiedzialną, trudną i potrzebną pracę! Musiał ma 5 tys dniówki za granie samego siebie! To was powinno wkurwić i skłonić do wywalenia tv.

Gość gość
ten lekarzyk jeszcze drugie albo i trzecie tyle dorabia lecząc prywatnie

Gość gość
Ostatnio czytalam ze Lewandowski ma 7000 na godzinę, dziennie około 200 tys, miesięcznie kilka milionów. To dopiero jest masakra! Zarobki tego lekarza to pikuś. Lewy za dzienna pensje może kupić mieszkanie. To jest chore !!!

Gość gość
jakiś problem? Każdy może studiować medycynę, tylko nie każdemu się chce uczyć. To trudne studia, 200 stron nieraz trzeba wykuć przez weekend, nie ma czasu na nic. Lekarz większą część życia spędza w pracy i musi się ciągle uczyć, dokształcać, to wymagający zawód, zazdrośni ludzie są zbyt ograniczeni, żeby do nich dotarło, że nie jest lekko, łatwo i przyjemnie, a o zarobkach krążą legendy

Gość gość
Nie tylko lekarze muszą się dużo uczyć z/j/e/b/ie. Pielęgniarka tez nie ma łatwo.

Gość am_Dyzio
ale nie rozumiem tego pyskowania na polskich piłkarzy, przecież wiadomo, że każdy piłkarz z II Ligii piłkarskiej otrzymuje wynagrodzenie miesięczne 18 tys. PLN netto i taki zapis prawny ma w umowie , nie zależnie, czy biega na boisku lub siedzi na ławce , czasem w jakiejś lokalnej telewizji piłkarz zareklamuje szczotkę do czyszczenia butów, za chwilę reklamy zgarnie 10 tys. PLN ale nie ma porównania z Lewandowskim, który trzepie forsę na reklamach a trener Nawałka wcale nie jest biedniejszy, co chwilę reklamuje jakieś badziewie i forsę zgarnia , czyli , jednym słowem, mimo wszystko , sportowiec to ma klawe życie a chirurg to musi udowodnić, że się nadaje !

Gość gość
Co jest? Plebs się buntuje, czy ki uj? xD

Gość gość
Pielęgniarka musi się uczyć, ale na pewno nie tyle, co lekarz. Jest jeszcze pełno ze średnim, sam jesteś z/j/e/b genetyczny ☺

Gość gość
jedne się nadają na stanowisko leń i obibok najlepiej