Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpnz

miesiączka

Polecane posty

Gość jpnz

Czy uprawiacie seks w trakcie miesiączki ? Jesli tak , to dlaczego ? Czy jesteście wtedy bardziej podniecone, czy macie lepsze, intensywniejsze doznania ?

Gość gość
Nigdy

Gość Jaja z sperma
Kobieta jest bardziej napalona jak ma okres

Gość gość
czy macie lepsze, intensywniejsze doznania ? x Tak. Tak wyku*wiście bolą mnie jajniki i cały dół, że czuję, że przechodzę do innego wymiaru :D polecam każdej

pełen stosunek uprawiałem wiele razy z niektórymi moimi partnerkami i to oczywiście bez kondoma, bo kobieta w trakcie miesiączki jest niepłodna ale nigdy w pierwszym dniu - raczej w trzecim, gdy krwawienie jest nieco mniejsze i gdy krew miesiączkowa nie ma już tak ostrego, nieprzyjemnego zapachu. Natomiast pieszczoty i seks bez penetracji w trakcie miesiączki nawet w pierwszym dniu - partnerka zakładała wówczas tampon. Oczywiście niektóre kobiety odczuwają dyskomfort i ból albo pojawiają się infekcje intymne podczas seksu w trakcie miesiączki ale bardzo wiele kobiet ma normalne libido w trakcie miesiączki, nie odczuwa bólu i nie ma infekcji (jeśli penis jest czysty) i potrafi odczuwać orgazm w trakcie penetracji nawet gdy jest miesiączka. U mnie zawsze zależało to od chęci i preferencji danej partnerki

Gość agatan43
oczywiście, że tak, mam wtedy wysokie libido. nie lubię brudzić krwią, dlatego korzystam z beppy (tamponów do seksu) i mam wszędzie czysto :D

Gość gość
przedłużała mi się po tym więc przestałam

Gość gość
Mój obecny partner nalegał na taki rodzaj seksu. Długo unikałem aż w końcu uległam i ... nie było to przyjemne ani dla mnie ani dla niego. Po prostu przesadziłam z higieną, byłam zbyt wymyta, nie nawilżona przez to. Trochę bolało. Jeszcze w trakcie tej samej miesiączki kochaliśmy się spontanicznie, nie planowaliśmy tego i doszło do zbliżenia. Było cudownie ! To było całkowite zespolenie , ja mu się cała oddałam , on mnie wziął całą. Czułam ,że połączyliśmy się razem. Od tej pory nie mam oporów przed seksem w czasie miesiączki. Skoro pierwszy raz każdej kobiety wiąże się z niewielkim krwawieniem, to dlaczego rezygnować z tego później mając kochającego partnera ? ( i poczucie bezpieczeństwa - w ciążę nie zajdę ;-) )