Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu ręczników używacie???

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj u znajomej w odwiedzinach i kiedy musiałam skorzystać z łazienki, zauważyłam kilkanaście ręczników na wieszakach. Wszystkie były wilgotne, więc w żartach spytałam, czy znalazła sobie faceta, który zwiał spod prysznica, nim przyszłam... a ona mi powiedziała, że to wszystko są jej ręczniki! że jeden ma do wycierania głowy, drugi twarzy, trzeci do ciała, czwarty do nóg... i nie widziała w tym niczego dziwnego, masakra :// kobiety poważnie używają tylu ręczników, osobno do każdej części ciała??? po co? ja używam jednego i mam się świetnie

Gość gość
3 - twarz, wlosy, cialo

Gość gość
Dwa - twarz i cała reszta z jednym duży też spokojnie, tylko w odpowiedniej kolejności się wycierać i potem wrzucić do prania

Gość gość
Też 3

Gość gość
3 Ręce często - średni Ciało po kąpieli - duży Pupa - mały

Gość gość
gość dziś Wniosek taki że lepiej cię nie zapraszać:) przeglądasz kąty i jeszcze obmawiasz

Gość gość
w sumie to 4 :) przy umywalce wisza dwa rece i twarz a kolejne dwa wisia przy prysznicu wlosy i cialo

Gość gość
fajne reczniki www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Ja używam 2 1- średni twarz i włosy 2 - duży reszta ciała

Gość gość
uzywam jednego do ciala i wlosow , tylko ze codziennie go zmieniam. A twarz wycieram papierowym recznikiem zeby bylo higieniczniej

Gość gość
Nas jest troje w domu, ja maz I syn 13 lat. kazdy ma swoj recznik do ciala, ja mam tez osobny do wlowo. zmieniamy je co 5--7 dni. osobno jest recnzik dso rak, zmieniany codziennie lub co 2 dni. posciel zmieniamy jakos co 2-3 tygodnie cay rok, ale zima co 3-4. czyli srednio co 20-21 dni. myjemy sie codziennie wieczorem... maz czasem myje sie tuz po pracy, o 18stej, bo czasem jezdzi rowerem do pracy. w pracy tez bierze prysznic jak dojedzie.

Gość gość
Ja używam jednego i od razu do prania. Potrafi mi się nazbierać 3-4 ręczniki dziennie. Nie licze tych do rak przy umywalce.

Gość gość
Ja używam jeden duży kąpielowy do wszystkiego, i spokojnie wisi tydzień-dwa, a myję się 2x na dzień , też wydaje mi sie dziwne by tyle szmat używac na raz , po co

Gość gość
gość dziś gość dziś Wniosek taki że lepiej cię nie zapraszaćusmiech.gif przeglądasz kąty i jeszcze obmawiasz x Jakie ''przeglądam kąty''? Jestem w łazience, to widzę, ile szmat wszędzie wisi. A co do obmawiania, nawet jeśli ktoś nie powie głośno, to już swoje pomyśli, nigdy nie wiesz, co myślą o Tobie ci, co Cie odwiedzają ;) Dla mnie używanie więcej, niż jednego ręcznika, to patologia i marnotrawstwo wody. Ja pytam, po co tyle i po kiego osobny ręcznik na przykład do twarzy i nóg, skoro się myjesz dokładnie, to dlaczego masz się brzydzić swoich nóg i nie móc potem tym samym ręcznikiem wytrzeć twarzy??? wieloręcznikowcy mają chyba jakiś problem ze sobą... to się powinno leczyć :/

Gość gość
1 Wlosy/twarz 2 Ciało 3 Stopy Nie wiem co w tym dziwnego

Gość gość
Aha i jeszcze czwarty do rąk