Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszedł zostawił rodzine

Polecane posty

Gość gość
provo jepniętej kochanki. wszystkie prowokacje typu ze mąż odszedł od żony do innej pisze ta sama porzucona szmata x Jasne, bo takie rzeczy się nie zdarzają:/ mój odszedł do innej dwa lata po ślubie, gdy nasz córka miała niespełna rok. Co do autorki, w życiu nie przyjmuj szmaciarza z powrotem, bo zrobił raz, to zrobi drugi i trzeci, a bycie zdradzaną i przyzwalającą na to żoną jest poniżej wszelkiej godności.

Gość gość
Autorko, zbieraj dowody i składaj pozew o rozwód. Twój "mąż" zrobił najgorsze świństwo bo jeszcze upokorzył Cię w oczach innych ludzi. Wiem, że teraz emocje w Tobie buzują, ale zachowaj twarz i nie pokazuj mu, że Ci zależy. Zobaczysz, że będzie lepiej, zyskasz spokój ducha, a to najważniejsze bo dziecko doskonale rozumie wszyskie emocje. Trzymaj się i bądź silna.

dziś "Twój "mąż" zrobił najgorsze świństwo bo jeszcze upokorzył Cię w oczach innych ludzi" I tak mit hasła "nie interesuje mnie co inni o mnie myślą" prysł i okazał się kłamstwem :-D

Gość gość
Zamknij pysk olek. Znajomych to pewnie nie masz, bo nie wiem kto zdrowy wytrzymałby w Twoim towarzystwie, jak tu zameczasz ludzi tym belkotem. Stary, zgorzknialy prawiczek. Zawsze biedak dostawał kosza, dlatego taki sfrustrowany

Gość gość
Ignorować desperackie wpisy pana Aleksandra :)

Gość gość
Gdy się kocha męża to on nie odchodzi. Ale gdy kocha się jego kasę to odchodzi założyć normalną rodzinę i na przekór tym zboczencom dodam że właśnie taka jak opisuje poprzedniczka obecność męża gdy bada cipke ginekolog i podczas narodzin dzidziusia to jest pokazanie szacunku do meżusia

Gość gość
na chcice i brak miłosci nie ma rady ale po co wpuściłas inną babę i skąd wiedziała o problemach, po co wam te zwierzenia nie pojmuje , nigdy nie wysłuchałabym problemów parki bo to nielojalnosc obrabiac dupę, jeden wyjątek bicie i znęcanie

Gość gość
22'20 ło matko, znowu ty od tych ci*p/ek !