Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda 30 latka uważa że wygląda na kilka lat młodziej?

Polecane posty

Gość gość

Jak można mieć takie urojenia? Jako facet mówię że nie ma ŻADNEGO problemu żeby odróżnić 30stkę od 20stki. 30stkę idzie rozpoznać bardzo łatwo. Kurze łapki, zmarszczki mimiczne, zmarszczki na szyi, brzydkie kolana, skóra już nie tak gładka, brak tej młodzieńczej świeżości którą emanują dwudziestki i nastolatki. Nawet ratowanie się toną pudru niewiele daje. Tak właściwie to każda kobieta zaczyna bardzo zauważalnie się starzeć z roku na rok już po 23 roku życia, a co dopiero mówić o trzydziestce.

Gość gość
Ciekawe, czy względem facetów masz podobne przemyślenia :P.

Gość gość
> idzie rozpoznać Co to za dialekt? Skąd jesteś?

Gość gość
Może dlatego, że mężczyźni im mówią, że wyglądają młodziej. Ja kiedyś wstawiłam zdjęcie na kafe, to mi napisaliście, że wyglądam staro, na jakieś 25-28 lat (inni pisali, że 22-14). Miałam wtedy 37 lat.

Gość gość
ty chyba jestes nienormalny.. 30 lat i kurze lapki? jakos nie mam ani tego ani tego a koncze w tym roku magiczne 30... nie ukrywam swojego wieku ale tez nie nosze sie jak babcia

Gość gość
Pomiędzy 28 a 37 lat nie ma wielkiej różnicy bo obie wyglądają staro. Natomiast pomiędzy 28 a 20 to już jest gigantyczna różnica.

Gość gość
*22-24

Gość gość
Kurwa, a mnie zastanawia, dlaczego facet im bliżej 40, tym uważa, że ma coraz większe powodzenie i ciało jak młody bóg. Niewiarygodne , jak to się niektórym mózg rozjebuje w miarę upływu lat.

Gość gość
"Pomiędzy 28 a 37 lat nie ma wielkiej różnicy bo obie wyglądają staro. Natomiast pomiędzy 28 a 20 to już jest gigantyczna różnica. " x chyba jesteś daltonistą, frustracie :D jest na odwrót, idż do okulisty lepiej 🖐️

Gość gość
Kiedy faktycznie wyglądają młodziej. Teraz trudno zgadnąć ile kto ma lat tak naprawdę, bo pełno łazi kobiet bez wieku i bez zmarszczek. U nas w pracy jest 50 latka, która figurą i wyglądem się nie różni od swoich córek za bardzo. Znajoma kosmetolog potrafi odgadnąć wiek, gdy się komuś dobrze przyjrzy

Gość gość
Niektóre 20 latki wyglądają gorzej niż 30 a nawet 40 latki

Gość gość
gość dziś gościu ty chyba masz ujemne iq.U mnie na uniwerku 30 wyglądają spoko.Może dlatego ,że to doktorantki.Ubierają sie na luzie, nie mają make upu , i spokojnie wygladają na 25.Ty chyba masz mózg od małpy, albo ślepy jesteś.Ewentualnie obracasz się z karynami w slumsach, to faktycznie.Twoje 25 koleżanki mają 4 dzieci i są rozjechane jak koleina po traktorze.Zmień znaomych, albo wyjdź ze slumsów.