Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się stereotyp że faceci lubią seks bardziej niż kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie stereotyp, tylko tak po prostu jest?

Gość gość
stąd sie wziął bo baby to niezamykające sie jamgoczące piz)dy, a ich sponsorzy chcą je dymać właśnie wtedy kiedy one chcą gadać, żeby zamknąć im ryje

Gość gość
Z naszej kultury z naszej historii

Gość gość
od facetów wychowanych na PUA, czyli patologii

Gość gość
Biologia. To faceci maja większe potrzeby. A przy tym większość z nich jest kiepska w łóżku. To ie stereotyp, tylko fakt.

Gość gość
większych bzdur nie czytałem. wszystko zależy od temperamentu. jedni go mają, inni zero. i tak jest ten świat stworzony. problem tylko w tym, żeby odnaleźć właściwego partnera spośród miliardów z rozdmuchanym ego. mężczyzna, czy kobieta, którzy trzymają się tych stereotypów, są funta kłaków nie warci - Igor

Gość gość
gość dziś większych bzdur nie czytałem. wszystko zależy od temperamentu. jedni go mają, inni zero. x o marginesie i wyjątkach nie rozmawiamy, nie powinno się brać ich pod uwagę, więc to raczej Twoja opinia jest nic niewarta

Gość gość
trzymasz się tego, do czego zdolny jest twój umysł. jeśli o mnie chodzi, wiem z doświadczenia. no, ale ja , mam szczęście do kobiet, które nie muszą imponować mi opowieściami o dziwnych treściach, za to imponują mi swoim temperamentem. wynika z tego, że swój musi trafić na swego - Igor

Gość gość
10:43 wygłaszasz prawdy subiektywne na podstawie własnych doświadczeń, i tyle w temacie

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 10:37- ja i mąż mamy takie same temperamenty i obydwoje lubimy seks.