Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Materialny sknerus.

Polecane posty

Gość gość

Hej sluchajcie :) moj facet wybiera sie na zlot-spotkanie. Wczesniej chcialam z nim jechac ale powiedzial ze nie bede miala co tam robic itd... No bo fakt. Beda to jego koledzy z gry (on ma 29lat). Wkurza mnie to ze gra bo poswieca na to wiecej czasu niz dla mnie ale juz zdarzylam sie do tego przyzwyczaic. Okazalo sie ze troche osob sie wykruszylo ze spotkania a on wynajal dom za dobrych pare stowek na oto te spotkanie i dzis mnie pyta czy nie chcialabym z nim pojechac. Na to ja odpowiadam ze jesli nie bede musiala placic to chetnie. Dobrze wiedzialam ze chodzi mu o kase bo to on organizuje organizuje i braki ludzi ktorych nie bedzie, to bedzie musial pokryc. A on mi odpowiada ze: po co mi darmowego pijaka wiezc z wyrzutem ze nie chce jechac. Jestesmy razem 4 lata ale juz man dosc jego sknerstwa. Nic mi nie kupue. Jeszcze ma u mnie dlugi.. Zrobic mu niespodzianke i wyprowadzic sie?

Gość gość
Problem w tym ze potraktowal mnie jak pokrycie jego problemu bo nie chcial mnie zabrac tylko chcial bym zaplacila ;)

Gość gość
Wszystko na pol. Nawet wieczorne piwko..

Gość gość
Niektórzy mają takie podejście do kasy i nie poradzisz, skoro jesteś z nim 4 lata to wiesz najlepiej jaki jest.

Gość gość
Autorka pewnie i tak go nie zostawi... Nadejdzie jednak taki dzień ze on pozna inna, zakocha się szaleńczo, autorkę oczywiście kopnie w d...e a nowej niuni będzie kupował prezenty i nie będzie juz takim skąpiradłem ;). Zakład? Autorka jest dla niego zapchajdziura