Gość KaKaP Napisano Czerwiec 29, 2018 Cześć. Chcę zmienić kierunek studiów z zootechniki na weterynarię. W rekrutacji się niestety nie dostałam :( Chciałabym aby ktoś mi pomógł przy uzasadnieniu swojej prośby o zmianę kierunku. Mam napisane dwie wersje uzasadnienia ale nie wiem czy są one odpowiednie, czy są dobrze napisane. Może ktoś mi sprawdzić i pomóc, i nanieść ewentualne poprawki? 1. Swoją prośbę motywuję pragnieniem rozwijania swoich zainteresowań i spełniania marzeń. Ukończyłam Technikum uzyskując dyplom technika weterynarii. Chciałabym kontynuować naukę w tym kierunku, ponieważ naprawdę mnie interesuję i z nim wiążę swoją przyszłość. 2. Swoją prośbę motywuję specjalizacją jaką Pan/ Państwo (dziekanem jest mężczyzna jednak nie wiem jak w tym przypadku sie zwracać, jedni mówią tak inni inaczej) prowadzicie, jest ona najbliższa moim zainteresowaniom, jak i wykształceniu zdobytym w Technikum. Posiadam dyplom technika weterynarii. Chciałabym kontynuować naukę na Państwa Wydziale, ponieważ daje mi ona możliwość ukończenia kierunku, który mnie naprawdę interesuje i z którym wiążę swoją przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach