Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KaKaP

zmiana kierunku studiów

Polecane posty

Gość KaKaP

Cześć. Chcę zmienić kierunek studiów z zootechniki na weterynarię. W rekrutacji się niestety nie dostałam :( Chciałabym aby ktoś mi pomógł przy uzasadnieniu swojej prośby o zmianę kierunku. Mam napisane dwie wersje uzasadnienia ale nie wiem czy są one odpowiednie, czy są dobrze napisane. Może ktoś mi sprawdzić i pomóc, i nanieść ewentualne poprawki? 1. Swoją prośbę motywuję pragnieniem rozwijania swoich zainteresowań i spełniania marzeń. Ukończyłam Technikum uzyskując dyplom technika weterynarii. Chciałabym kontynuować naukę w tym kierunku, ponieważ naprawdę mnie interesuję i z nim wiążę swoją przyszłość. 2. Swoją prośbę motywuję specjalizacją jaką Pan/ Państwo (dziekanem jest mężczyzna jednak nie wiem jak w tym przypadku sie zwracać, jedni mówią tak inni inaczej) prowadzicie, jest ona najbliższa moim zainteresowaniom, jak i wykształceniu zdobytym w Technikum. Posiadam dyplom technika weterynarii. Chciałabym kontynuować naukę na Państwa Wydziale, ponieważ daje mi ona możliwość ukończenia kierunku, który mnie naprawdę interesuje i z którym wiążę swoją przyszłość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować