Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Jedno 7 lat i więcej nie chcemy .

Gość gość
18:28 Planowałam pięcioro. Ale po piątym stwierdziliśmy ż mężem że chcemy jeszcze jedno.

Gość gość
Miejskie ptaszki to moje dzieci kochane :)

Gość gość
gość dziś Nie szkoda ci zycia na te pieluchy , kupy , zupki ? Nie szkoda ci zdrowia na ciąże , porody ? przecież kiedyś odbije sie to wszystko na twoim zdrowiu .

Gość gość
Ja mam 6 więcej nie planuje.

Gość gość
19:59 W jaki sposób się odbije na moim zdrowiu?

Gość gość
Pewnie z różnych powodów, ja weszłam po to aby zobaczyć jak się sprawy mają w innych przypadkach niż mój. Ewentualnie poczytać przemyślenia osób, które mają już jakieś doświadczenie w tej dziedzinie.

Gość gość
Mam czworo. Tyle, ile planowaliśmy. Bardzo mnie śmieszy, że dla niektórych kobieta z czwórką dzieci to królica :D

Gość gość
Jedno i oby żadnego więcej !!!!

Gość gość
Dwoje Szymonka i Klaudię;-)

Gość gość
a mnie śmieszy jak czytam że dziecko to samo zło , kolki , płacze , raczkowanie BOŻE ŚWIĘTY jak was matki wychowały ????? Jak one sobie poradziły , że tu co druga taka nieudolna i nie napisze , że jak będzie miało kolki to pokołyszesz dasz mleko przytulisz no i morzę faktycznie podrze japę , ale co to dziecko k***a więcej morze niż podrzeć japę ??? Ciężko to jest jak dziecko maleńkie ma białaczkę , neuuroblastomie albo milion innych chorób A jak jest zdrowe ma kolkę , uczy się chodzić i wszystko robi po raz pierwszy to jest miłość , szczęście i jak ktoś nie potrafi tego dostrzec , to nie powinien mieć w ogóle dzieci , bo po uj mu one ??? Ja czytałam artkuł z 2006 roku o zakatowanym Oskarku :-( i na prawdę przestaje wierzyć w ludzi Ja rozumiem nie chce ktoś dzieci , nienawidzi Ale jakim trzeba być dnem żeby oceniać agresywnie kogoś kto je chce kocha , wychowuje :-) RZYGAĆ SIĘ CHCE NA NIEKTÓRE OSOBY ŻYCZĘ IM TEGO CZEGO ONE RZYCZĄ MATKĄ I DZIECIAKOM

Gość gość
i sory za błędy ale nie mam czasu zmieniać literówek

Zero, i więcej nie planuję ;P Na marginesie, odważne jesteście, kobiety, że podejmujecie się takiego ryzyka, jak wychowanie dziecka :) tyle może pójść nie tak, że ja się nigdy nie zdecyduję

Gość Mama 2 plus 2
Ja mam 2. Czasami myślę, że mogłabym mieć jeszcze jedno ale chyba jestem za wygodna na trójkę. :) Więc się nie zapieram, że nigdy. Mówię, że może jeszcze kiedyś.

Gość gość
Nie mam,a chcialabym 3 a juz dobrze po 30tce jestem

Gość gość
mam dwójkę: prawie 8 i 2 :) więcej dzieci nie planuję... chyba, że uda nam sie zaadoptować..bardzo bym chciala...ale wczesniej musi dobudować (w toku) dom, żeby byly odpowienie warunki dla nowego czlonka rodziny :) mam nadzieje, ze sie nam uda :) mam 33 lata :)