Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie obrzydza was calowanie ust osoby ktora robila loda lub

Polecane posty

Gość gość

minete ? :D :D Staram sie o tym nie myslec ale jak mam gorszy dzien to niestety wyobrazam sobie jak bylej lizal a teraz ja go caluje o fuj....

Gość gość
Nie, za to czasem jak pomyślę że miałabym całować kogoś kto je mięso... kto miał trupa w buzi i go przeżuwał... to mnie obrzydza, gdybym miała się całować z kimś takim to dopilnowałabym żeby było to po umyciu zębów + gumie do żucia.

Gość gość
Znowu ci dziwni ludzie mający problem z seksualnością człowieka...

Gość gość
To nie jest problem z seksualnoscia,chociaz ktos rozwiazly moze tak myslec.Nie obchodzi mnie opinia dziwek i d****arzy. Nie jestem dziewica, ale k****a do ust nie bralam. Dawno temu zaplanowalam sobie i trzymam sie tego wciaz ze tylko jednemu wezme - niekoniecznie mezowi,ale temu ktorego uznam za wielka milosc. Do tej pory zdarzyl sie jeden chlopak,o ktorym myslalam powaznie i rozmawialismy o tym, ale do robienia bylo jeszcze daleko ;). Sam stwierdzil,ze mi nie pozwoli, bo to brak szacunku do swojej kobiety, a ja jestem dama i mi nie przystoi :p. Ostatecznie sie rozstalismy,ale to bylo mile z jego strony.

Gość gość
Wracaj do przedszlola.

Gość błękitnaa
Sam stwierdzil,ze mi nie pozwoli, bo to brak szacunku do swojej kobiety, a ja jestem dama i mi nie przystoi x Ahahahaha

nie. ale jak chcesz możesz wziąć sobie prawiczka po 30, bezrobotnego i mieszkającego u mamy, który lizał cipkę jedynie na monitorze kompa. ale wasz związek i tak się rozpadnie, bo on będzie się brzydził, że inny ci wkładał :(