Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

nie jestem pasożytem i nie jestem darmozjadem gościu od kałbuca twój cytat

Polecane posty

gość dziś [17:35] tylko ja, w przeciwieństwie do ciebie, mam wykształcenie, pracę, mieszkanie, samochód i normalne życie. a ty jesteś opóźnionym pasożytem bez szkoły na utrzymaniu rodziców xxx idioto nikt z moich rwieśników ani osób rok dwa lata starszych nawet 5 lat starszych nie ma swojego mieszkania to po pierwsze a po drugie nie jestem pasożytem ani nie jestem bezrobotny bo ojciec płaci za mnie krus i ubezpieczenie i jestem w krus zarejestrowany i nie mam statusu osoby bezrobotnej i nie biorę renty ani nic od państwa ani zasiłku i pracuje u ojca on mi płaci gdybym nic nie robił to ojciec nie miałby nic zrobione i nie miałby mi z czego zapłacić i mam konto w Banku zrozum czubku chamski

idioto nikt z moich rówieśników ani osób rok dwa lata starszych nawet 5 lat starszych ode mnie nie ma swojego mieszkania ,to po pierwsze, a po drugie nie jestem pasożytem ,ani nie jestem bezrobotny, bo ojciec płaci za mnie krus i ubezpieczenie i jestem w krus zarejestrowany i nie mam statusu osoby bezrobotnej i nie biorę renty ani nic od państwa ani zasiłku i PRACUJE u ojca on mi płaci ,gdybym nic nie robił to ojciec nie miałby nic zrobione i nie miałby mi z czego zapłacić i mam konto w Banku zrozum czubku chamski

gość dziś tylko ja, w przeciwieństwie do ciebie, mam wykształcenie, pracę, mieszkanie, samochód i normalne życie. a ty jesteś opóźnionym pasożytem bez szkoły na utrzymaniu rodziców xxx17:35 masz wykształcenie pracę samochód normalne życie tak? A gnijesz na forum i gdybyś był wykształcony to byś idioto nie był byś wulgarny chamski i prostacki i co? i piszesz że chodzisz do teatru filharmonii opery czyli do kultury wyższej (ja ci w nic nie wierzę) to gdzie twoja kultura? Słoma ci z butów słoiku ze wsi wystaje chamie!!!

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:o