Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zawrzec w intercyzie to, ze zona bedzie rodzila przez cesarke?

Polecane posty

Gość gość

nie do akceptacji byloby dla mnie gdyby po porodzie pochwa sie poszerzyla mam malego penisa a udane wspolzycie to dla mnie podstawa malzenstwa

Gość gość
lekarz nacina, a potem zaszywa, nawet możesz go poprosić, żeby zrobił trochę ciaśniej bo masz konusa

Gość gość
to powieksz idioto skonczony

Gość am_Dyzio
w takiej sytuacji proponuję aby jakieś Towarzystwo Ubezpieczeniowe za 'drobną' opłatą ubezpieczyło kobietę rodzącą przed zabiegiem, w trakcie zabiegu i po zabiegu i siebie też należy ubezpieczyć, przed zabiegiem, w trakcie zabiegu i po zabiegu te wszystkie dane należy podać u Notariusza !

Gość gość
powieksz? niby jak, przeciez sie nie da powiekszyc ....

Gość gość
Baranie z mikrusem w spodniach nawet bodajze kwasem hialuronowym mozesz ta glizde powiekszyc

Gość gość
da się, są takie metody, również operacyjne, ale oczywiśćie leniu smierdzący nie poszukasz informacji, tylko tak nosisz tego karakana w gaciach

Gość gość
Nie da się penisa powiększyć, można w niego tłuszcz wszczykac albo przeciąć wiazadlo ryzyko ipotencji a zysk 0-3cm za to pizzde można zwezic bez problemu

Gość gość
male fioooty powinny mieć zakaz żenienia się

Gość gość
bzdura stulejarzu nieuku, w azji robią takie operacje

Gość gość
dziś nie jedna by wzięła miliardera nawet bez fiuta, płaskie samice też ostatnia rola lary w tomb raider to jakiś absurd ona jest aseksualna i płaska nie wiem kto jej pozwolił zagrać w kinowym filmie tak ważna rolę już koza bardziej kręci

Gość gość
Ja nie mam luźnej pochwy, lekarz zszył mnie bardzo starannie.

Gość gość
żadna normalna kobieta nie zaszyję sie do rozmiaru twojego ołowka, zresztą zadna nie wyjdzie za takiego ułomka

Gość gość
dziś to powodzenia mi moje 13cm sprawne wystarczy jak nie pasuje to w*********j

Gość gość
ale ty nie jesteś miliarderem bez fioota, ty jesteś nikim i do tego nawet bez fiooota Rozumiesz różnicę?

Gość gość
pozaszywać tym pyskatym kwokom pisdy i tyle rozmiar nie ma przecież znaczenia, ważne że mały, ale kogut! to wina bab, bo sie po latach łajdaczenia luźne robio

Gość gość
dziś chyba ty ja jestem ćwierć milioner :classic_cool:

Gość gość
23.16 fakt, wysikać się dasz radę, a co do reszty to i tak nie uprawiasz więć spoko :)

Gość gość
23.17 ćwierć inteligent chyba

Gość gość
"płaskie samice też ostatnia rola lary w tomb raider to jakiś absurd ona jest aseksualna i płaska nie wiem kto jej pozwolił zagrać w kinowym filmie tak ważna rolę już koza bardziej kręci" x Chyba cię poyebało. Chyba jesteś gejem lub zbokem co ma fetysz dużych cycków. Bardzo ładna kobieta, co z tego, że ma mały biust? Ładna twarz i fajna figura.

Gość gość
dzisiaj normalnie wstrzykuja tłuszcze w prącie i je powiekszają no problem, wystarczy zapłacić, a fiuta ci zrobia jakiego będziesz chciał

Gość am_Dyzio
a co na ten temat uważa Bruksela i Parlament Europejski, jakie są wytyczne, jakie powinno byś ISO dotyczące długości kindybała , jakiej długości wg ISO kobieta powinna 'przyjąć' kindybała do swojej vaginy ? czy istnieje ISO i normy aby jednoznacznie określić, ile milimetrów 'sierści' powinna mieć kobieta na vaginie ?

Gość gość
:-D Ja pierdykam, skąd Wy ludzie bierzecie te pomysły :-D

Gość gość
każda kobieta która nie goli się w miejscach intymnych, jest po prostu zapuszczoną fleją i to trzeba sobie wyraźnie powiedzieć! Jaka zadbana kobieta pozwoli sobie na włosy w tym miejscu, no prosze was...

Gość Ana 345
Gość 24:11 Co za imbecyl "wszczykać " ☺ Mówi się WSTRZYKNĄĆ..., że tacy ludzie jeszcze istnieją :-(

Gość am_Dyzio
Komisje Europejskie, Platformy Obywatelskie w Brukseli zajmują się dziwnymi sprawami w Polsce, typu : - że należy popierać Sędziego w Sądzie Okręgowym, który popiera Mafię wietnamską lub Mafię narkotykową, Mafię popierania Mafi , że Sędziego popierającego Mafię należy wybielić a skazać na 25 lat więzienia klientów, którzy kupowali narkotyki , Sędzia tylko osądził w sprawie za łapówkę , Komisja Europejska nawet nie chce wiedzieć o tych łapówkach zarobionych przez Sędziów , czy PiS posiada dowody , że Sędziowie pobierali łapówki ? Wystarczy prześledzić AKTA spraw od 30 lat i będzie widać , nawet w 'papierach' , że Sędziowie brali forsę , Sędzia orzekał sprawę w Sądzie, korzystną dla 'osoby' , która zwyczajnie 'zapłaciła' Sędziemu za wydanie Orzeczenia , wiem, jest do sprawdzenia MILION spraw Sądowych w Polsce , być może to potrwa ponad PIĘĆ lat ale Sędziowie, którzy orzekali wyroki krzywdzące zostaną ukarani i stracą swoje majątki ! Teraz wychodzą z 'nory' , są wściekli i wkurzeni, ujawniają się , podają do siebie namiary , oszukiwali i okłamywali, wydawali wyroki NIE zgodne z polskim prawem, interpretowali polskie prawo, INTERPRETOWALI POLSKIE PRAWO - czyli korzystali z 'dziur' w polskim prawie !

Gość gość
dziś wiem jak jest poprawnie ale nie chciało mi się poprawić a pisałem lewym palcem na telefonie że są jeszcze ludzie którzy się czepiaja pierdół pozdrawiam ćwierć milioner mający własną działalność :)