Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1989

Żona się wyprowadziła

Polecane posty

Gość gość zoneczka_
kiedy kobieta na pytanie czy kocha odp "Nie wiem" tzn , ze chce zebys się postaral o nia, żeby ona to widziala . Jeśli tak odp tzn ze kocha. Autorze , nie słuchaj tych debili co c***isza cos w sylu "olej suke" tylko bierz prysznic , uzyj dobrej perfumy ;) kup duzy bukiet kwiatow i z*********j do niej i rob to co ci wyżej napisalam. Może ci wybaczy. Ale na pewno zapunktujesz.

Gość gość
Ale ona nie chce podać adresu nowego mieszkania. Napisała tylko, że to mała kawalerka blisko pracy a nie mam zamiaru czekać pod pracą z której jest tysiące wyjść i śledzić jej gdzie jedzie. Zależy mi bezgranicznie ale to odbija się jak od ściany. Co do tego jak ją traktowałem w domu ? Zawsze po pracy wskakiwała mi na barana nawet jak byłem zmęczony, zawsze po obiedzie mówiłem że przepyszny obiad - zawsze, przytulałem kochałem. Co do problemów z hazardem - kiedyś miałem ale wyszedłem na prostą - teraz sporadycznie od czasu do czasu - są ważniejsze rzeczy na które można wydawać kasę. Przed MŚ puściłem sobie zakład za 100 zł na Mistrzostwa Świata. Może poniekąd też chodzi o to, że nie " dokładam do życia " a mam na zakłady. Tylko, że ja nie wydaję na kosmetyki tyle co ona a sport od zawsze był moją pasją i zainteresowaniem. Chce żeby się to dobrze skończyło...po prostu ale uważam, że nawet przy największej kłótni miejsce męża jest przy żonie a żony przy mężu...Kocham i nie chce jej stracić.

"Staraj się zone odzyskac i zmien się trochę bo zostaniesz zalosnym rozwodnikiem" X to sobie znajdzie młodszą, ładniejszą i mniej skrzekliwą, w czym problem? w zasadzie powinien się cieszyć, że śmieci same się wyniosły :D

"Kocham i nie chce jej stracić" X dlatego ona wie, że jesteś męską pizdą, miękką fają, cieniasem i słabiakiem, więc czy się wyprowadzi czy nasra ci na ten głupi łeb - ty i tak za nią polecisz. swoją drogą nie dziwię się, że żona nie ma do ciebie najmniejszego szacunku, skoro masz taki pizdusiowaty charakter. tacy faceci nie nadają się na partnerów, co najwyżej na woła roboczego i podnóżek, a przyjemności pewnie ma z innym w kawalerce :P

Gość gość
Zostaw kobiete,bo nic juz z tego nie bedzie. Powodzenia zycze z inna kobieta.

Gość gość
Nie chce z inną i tli się we mnie nadzieja, że będzie ok. Jak myślicie czemu zadrżał jej głos, że poprosiłem ją o kluczę do naszego domu? Potraktowała to jako brak alternatywy powrotu?

Gość gość
Zaletą tego rozwiązania jest fakt, że ona teraz sobie może zorganizować dup/czy/ciela z doskoku a ty nawet nie wiesz gdzie, z kim i kiedy. Buahahaha! Rogaczu!

Gość gość
nie wiesz gdzie teraz mieszka.... może u rodziny przyjaciół może bliżej pracy( 30 km to tragedia)? ktoś tu pisał że może miała dość czekania na twoją uwagę skoro pracujesz po 12 godzin dziennie. A wolny czas jak spędzaliście?

Gość gość
Wolny czas pewnie zajadaja sie pizza,spia na materacach,a reszta to sie domyslajcie. Syf robicie z wlasnego zycia.Fuj !

Gość gość
Pewnie ma już jakiegoś młodszego jurnego byczka i na nim ćwiczy :) Spadaj przechodzony frajerze, znudziłeś sie jej i tyle. Mąż to przeżytek, po czasie każdy sie nudzi jak flaki z olejem.

" gość dziś Nie chce z inną i tli się we mnie nadzieja, że będzie ok. Jak myślicie czemu zadrżał jej głos, że poprosiłem ją o kluczę do naszego domu?" X bo za te swoje grosze to długo se w tej wynajętej kawalerce nie pomieszka, braknie jej na opłaty albo na jedzenie, o przyjemnościach nie wspominając.

Gość gość
Panowie akurat jeżeli chodzi o dup/czy/cie/la to kręgosłup moralny ma solidny od rodziców wyniesiony z domu, więc to nie wchodzi w grę. Bliżej do pracy - ma kawalerkę i tyle wiem. Nie ma tutaj blisko rodziny. Cała rodzina w innym województwie. Dojazdy 30 km codziennie do pracy bywają męczące na pewno. To, że pracuję po 12 godzin nie znaczy że nie mam wolnego - 12 godzin dają mi tylko 4 dni pracy w tygodniu a resztę spędzaliśmy razem - spacery, oglądanie tv, szukanie naszego mieszkania do kupienia na stałe a nie do wynajmowania.

Gość gość
Na bank kolo jest nienormalny, ukrywa coś,a próbuje winę zwalić na żonę, że niby materialistka. I jeszcze się chłopczyk podnieca, że potrafi sam posprzątać :D no gratulacje.

Gość gość
Witam ponownie. Sytuacja została wymyślona przeze mnie na potrzeby pracy magisterskiej o relacjach między ludzkiej i podejściu różnych stron i różnego punktu widzenia psychologi rozpadów/kłótni w związku. Pracę oddaję we wrześniu, więc dziękuję tym którzy się udzielali z lepszym bądź gorszym skutkiem :) Sytuację opisywałam na forum dla mężczyzn i forum dla kobiet - w zależności od punktu widzenia każde rozwiązanie było inne. Pozdrawiam :)

"w tym wieku znajdzie drugiego frajera a autor bedzie za nia plakal na kafeterii smiech.gif" X już widzę tę kolejkę stojącą do histerycznych mężatek - bo ona rozwodu nie ma, żeby je "wspierać finansowo" :D to że ty jesteś frajer, to nie znaczy że każdy jest taki :P

Gość gość
Trzeba przyznać, że... różni są frajerzy 💤 a i... fajerek wcale nie brakuje

" gość dziś Witam ponownie. Sytuacja została wymyślona przeze mnie na potrzeby pracy magisterskiej o relacjach między ludzkiej i podejściu różnych stron i różnego punktu widzenia psychologi rozpadów/kłótni w związku." X nie prowadzi się w ten sposób badań, zresztą coś szybko zostały zakończone, bo na 2 stronie tematu :classic_cool:

Gość gość
Bez rozwodu mało kto chce się mieszać i angażować, bo wie że jest tylko na zastępstwo na chwilę

" Iibed dziś a ja ci mowie ze bez rozwodu znajdzie frajera smiech.gif a ty jestes taka rozgoryczona bo frajerow dla ciebie nie starczylo smiech.gif ? " X ja raczej jestem ubawiona ludźmi zakładającymi takie tematy i jeszcze durnie się tłumaczącymi :classic_cool: jak rozumiem usilnie próbujesz zareklamować się jako frajer, ale dzięki, naprawdę mam już jakoś tam poukładane życie i nie jestem poszukująca, idź być frajerem gdzieś indziej :P

Gość gość
zabsku jak zawsze bije na leb ze kazdy ja wyrywa.:D masz chlopa i tu wysiadujesz? jaja chyba kwoko 😴

Gość gość
A teraz to ma więcej pieniędzy?Kawalerka pewnie z tysiąc ,prąd,woda,telefon to za co ona teraz żyje skoro wcześniej było jej mało? A swoją drogą to w małżeństwie kasę trzyma się wspólnie i wspólnie decyduje się o wydatkach

" gość dziś zabsku jak zawsze bije na leb ze kazdy ja wyrywa.smiech.gif masz chlopa i tu wysiadujesz? jaja chyba kwoko spioch.gif " X jakaś znerwicowana jesteś biedactwo :classic_cool:

Gość gość
ropucha nie sprawia wrazenia tylko jest rozhisteryzowana niedojda.:D

" Iibed dziś zaba ty tez zwykle sprawiasz wrazenie znerwicowanej jak niedojda smiech.gif gość dziś ropucha nie sprawia wrazenia tylko jest rozhisteryzowana niedojda.smiech.gif " X frajer + niedojda = 😍

Gość gość1987589
Pewnie kawalerka z 1400 zł telefon 100 i tyle. Zostaje 1000 zł na życie Benzyna z 200 zł

Gość gość na cos
Kto wymysla te glupoty i po co? :O

Gość gość
ludzie bez zycia uwierza we wszystko 😴

Gość gość
nawet w pracę psychologiczną