Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prowokacja??

Polecane posty

Gość gość

Cześć proszę was o poradę Często do mojej narzeczonej przyjeżdża kolezanka z Wrocławia (sama) na weekend zawsze jest troszkę % i rozmowa w domu lub wyjście do pubu jednakże ostatnio miałem z nią dziwna sytuacje.. moja narzeczona Paulina nie czuła się najlepiej i żeby nie kazać Sylwii iść spać to miałem z nią jeszcze posiedzieć, gadka jak zawsze ale po 30 min zaczęła schodzić na coraz bardziej erotyczne tematy. Bardzo szybko mnie to podnieca i od razu zostało to zauważone jeszcze jeden kieliszek i przypadkiem usiadła bliżej mnie i całkiem przypadkiem przejechała ręka po moim rozporku.. czas spania jednak był najgorszy, uszykowałam jej łóżko jak zawsze i poszła się przebrać do łazienki jako piżamę miała koszule nocna przez która wyraźnie było widać białe stringi i stanik. Poszedłem do sypialni spać Rano była już ubrana i jak gdyby nigdy nic szykowała śniadanie To był test ?? Prowokacja czy zdradzę czy nie?? Nigdy nie było takiej sytuacji..

Jak chcesz zapunktować u swojej narzeczonej, to jej opowiedz o zdarzeniu, i że nie życzysz sobie już tej koleżanki pod swoim dachem :P Po pijaku różne rzeczy się wyprawia, niekoniecznie trzeba od razu dopisywać sobie całą otoczkę.

Gość gość
Daj spokoj z punktowaniem. Nie ma tu zadnej prowokacji,laska po prostu ma ochote na bolca i tyle

Gość gość
Podejzewam ze jeśli bym ja chwycił za tyłek kiedy szła spać nie miała by nic przeciwko jednakże mogło by się to później różnie skończyć

Gość gość
Oj dzieci, dzieci... Normalna sytuacja kobieta - mężczyzna, dziewczyna wstawiona, rozmowa zabarwiona erotycznie to i się pannie sexu zachciało, naturalna rzecz. Opanowałeś się i dobrze, o niczym nie rozpowiadaj bo głupot narobisz. Ona wytrzeźwiała i pewnie też się boi, że wypeplasz. Możesz też kiedyś podpytać swoją dziewczynę czy czuje miętę do kobiet, to może uda się Wam zaaranżować trójkąt. Przyjaciółka z opisu wygląda mi na namiętną kotkę, pewnie byłaby świetną kochanką dla Was. W każdym razie na pewno o niczym nie gadaj dziewczynie. "Co było w Vegas, zostaje w Vegas".

Gość gość
Co bylo w vegas zostaje w vegas a potem wmow swojemu polskiemu meżowi że ciemnoskóre dziecko ktore wygląda jak nietoperz jest jego a winą obarcz że dziecie zostało poczęte w lipcu podczas upałów stąd ciemna karnacja a fakt czarnych kręconych w świński kształt włosów pomimo że jestescie blondynami zwal mutacje genów łonowych że niby włosy łonowe wyrosły niemowlakowi na główce

Gość gość
"gość 9:10", ile masz lat, 15??? Co Ty w ogóle pieprzysz? Przeczytałeś ze zrozumieniem post autora?... Była sytuacja intymna, która nie zakończyła się na niczym więcej niż rozmowie, o czym tu w ogóle mówić i po co? Żeby dziewczyna nabrała podejrzeń i wątpliwości? Zastanów się!

Gość gość
To zostaje miedzy mną a Sylwia, zastanawiam się tylko czy to miało na celu mnie przetestować czy tez nie.. Może jest tak jak mówicie, %% zrobiły swoje

Gość gość
Przez takich kretynów jak autor później dochodzi do gwałtów gdyż w normalnym zachowaniu zawsze widzą prowokacje.

Gość gość
Czy to co napisał autor nie jest dla ciebie prowokacja ?

Gość gość
10:12 do czego dochodzi?? Stuknij sie w głowe! Pojecie g**** mozna uzyc w kierunku do nieletniej osoby wariatko,na doroslej kobiecie nie mozna dokonac g****u tylko najwyzej co najgorsze to uprawiac z nia sex wbrew jej woli choc za cichym przyzwoleniem (tak jak jest to w 99,999,99%) to 00,000,01% to poprostu przypadkowe spuszczenie sie faceta na liść sałaty ktory przypadkowa kobieta za moment nieświadomie skonsumuje. Nie ma czegos takiego jak g**** bo jest tylko co najwyzej jednostronna rozkosz i tyle w temacie

Gość gość
Forum powinno byś zakazane dla nastolatków

mam wrażenie, że podobał się dziewczynie i dlatego ona chciała podkręcić go pokazując majteczki - a cała reszta to nadinterpretacja autora. Niech lepiej zajmie się swoją dziewczyną i ją bzyka bo mu ktoś może ją zdmuchnąć jak będzie się pasjonował koleżankami.

Gość gość
Gość