Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci , wolelibyscie .....

Polecane posty

Gość gość

Brzydka / średnio urodziwa kobieta ale taka która na siebie pracuje , czy bardzo piękna ale taka która trzeba utrzymywać ?

Gość gość
z tych dwóch to żadną.

Gość gość
Na pewno nie faceta ktory dusi kazdy groszi liczy na to ze piekna bedzie jego utrzymywac. Satysfakcjonuje cie taka odp?

Gość gość
Powiedzmy sobie dziewczyną ładna jak lalka nie pójdzie do faceta który jej nic nie da ," z ładnej miski sie nie najesz " piękna wie że może coś ugrać więc jak zobaczy że facet rzada od niej zarabiania to go kopnie i pójdzie do podstarzalego biznesmena

Gość gość
Bardzo ładna ma i kasę szybko karierę robi. I gardzi nieudacznikami, przegrywami i innymi odpadami.

Gość gość
No właśnie są 2 rodzaje ładnych , te co na ciało wabia sponsorów i te które jak osiągną status materialny to plują na nieudacznych samców , tak więc zwykłym Januszom zostają paszczury :D

Gość gość
Paszczury mają niskie wymagania lecą na na każdego. Bardzo ładna wie czego chce i frajeròw odrzuają szybko i skutecznie.

Gość gość
Ja jestem niski brzydal, więc jedynie ochłap mi zostaje i odpłatna picz

Gość gość
I zanim jakas powie " ja jestem piekna a mam normalmego faceta " to ja wam powiem : nie nie jesteście piękne bo kobiet o urodzie laleczki jest mało , to ze jakss jest szczupła i się ładnie ubiera nie znaczy że jest piękna

Gość gość
Paszczury zostały Ci te ładne już są zajęte jak wolna to ma na oku konkretnego nie szuka byle co na siłę.

Gość gość
Średnie są zajęte ;) piękna kobieta nie będzie z byle kim , wyobrażasz sobie kobietę o urodzie rosyjskiej modelki , która mieszka z Januszem i dzieli z nim rachunki na pół żyjąc w norze?

Gość gość
10.34 w końcu oceniłeś siebie i swoje szanse realnie, zostały ci zboczone paszczury i niewiadomo dlaczego kochająca cie żyrafka, ale miłość nie podlega wyjaśnieniom.

Gość gość
Janusze są zacofani nigdy w życiu Nic się nie do robią, jedynie garba, do tego higieny jak o ubraniu nie wspomnę nędza.

Gość gość
Ty się dorobiłes kasy i starej wdowy nimfomanki spalonej w swoim środowisku z powodu chsmskiego charakteru, faktycznie sukces. A twoi znajomi mają normalne, piękne kobiety, z których są dumni.

Gość gość
Hehe to zapoznaj mnie z nimi boisz się :)

Gość gość
Większość kobiet w Polsce nie jest piękna tylko zadbana a to różnica , na najpiękniejsze stać tylko naaaaajlpeszych facetów

Gość V12
Tylko ladna, zadbana i samowystarczalna.

Gość gość
11:03 taką by cię nawet nie chciała , w życiu trzeba wybierać albo albo

Gość gość
Tą DRUGĄ . I taka uwaga apropos kobiet. Wolę taka którą utrzymuje od początku do końca niż taka która się dorzuci marne 3000 a twierdzi że wspólnie utrzymujemy dom itp.

Gość gość
Taka prawda. Trzeba mieć wygląd, światopogląd, mieć swoje zdanie, nie być mięczakiem. Kobieta potrzbuje bezpiwczeństwa, zaradności i czułości.

Gość V12
Taka mam ;) Za kazdym silnym facetem stoi silna kobieta...

Gość gość
Srednie z urody tez sa fajne. Ale wolalbym byc sam. Zwiazki sa kiepskie dla mezczyzn.

Gość gość
No powiedzmy że zajmującej się domem

Gość gość
Szczerze to nie sądzę że istnieje kobieta która siedzi w domu i nawet z obrzydzenia nie sprzatnie syfu

Gość gość
Wszyscy piszą ze kobieta ma być ładna a sami uroda nie grzesza. Wymagań tysiące a do zaoferowania ani wyglądu ani osobowości.

Gość gość
Jest wyjątek raz na 1000 albo i więcej ty o tym wiesz i inne też :)

Gość gość
Nie martw się kobieta piękna ma wysokie wymagania , nie zmarnuje sobie życia z mirkiem pracującym w biurze z mieszkaniem na kredyt

Gość gość
Lepiej być Januszem i mieć święty spokój.

Gość gość
"gość dziś Wszyscy piszą ze kobieta ma być ładna a sami uroda nie grzesza. Wymagań tysiące a do zaoferowania ani wyglądu ani osobowości." to prawda. I naprawdę nierzadko widzę w Polsce naprawdę ładną dziewczynę z nieciekawym typem, który na potentata biznesu ani dziedzica fortuny nie wygląda.