Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marek Kotoński: "kobieta nie po to ma macicę, żeby być bystrą business woman...

Polecane posty

Gość marawstala
Juz widziałam jedno nagranie w którym radził kobietom ćwiczenie mięśni kegla : )

Gość gość
Widzę że Mareczek dalej świruje.

Gość gość
taki autorytet możesz sobie w du/pę wsadzić, cieciu! :P

Gość gośćmija
mareczku mówisz ze to jeszcze nie teraz... jeszcze nie czas by kobieta poszła w swiat zamiast byc w kuchni, no wlasnie to ten czas. i wynika tez z praw duchowych, wcielilo sie sporo dusz ktore beda dzialac w tym celu, nie zainteresowane nawet dziecmi, nie zatrzymasz tego . walczysz z wiatrakami, bardzo cie lubie, ale nie bój sie zmian, bo gatunek nie wyginie

Gość k skurczybyk
to mój autorytet i juz

Gość gośćmija
poza tym aniołku,masz fiutka, a się nie rozmnażasz, no widzisz..posiadanie danego narządu znaczy tyle na ile zdecyduje się własciciel,nic wiecej

Gość gość
13:46 - haha. no tak. Choć nie. Fiutek ma jeszcze jedną funkcję, bo się nim robi siusiu do celu

Gość gośćmija
a ty chyba ogarniasz reinkarnacje, raz wcielasz sie jako baba raz jako facet, to bardzo płynne, zauwaz ze są kobiety męskie jak i faceci jak baby, delikatniejsi, itp , chodzi o to by połączyc w sobie i męskosc i kobiecosc, bez względu na formę , kobita nauczy się niezależnosci facet wrazliwosci, taki jest plan i bedzie zrealizowany

Gość gość
Ten brzydal chyba nagrywa dla takich jak on sam. Mamusia pewnie dumna a może mareczek ze skrajnej patologii się wyowdzi i matka nie była żadnym wzorem. To by wszystko wyjaśniło.

Gość gość
do gość mija: mam wrażenie, że "walczysz" na swoją zgubę, kobieto. przyszłaś tu, żeby wyjaśniać, czy zabijać swoim jadem? jak dla mnie, papranie się w panią psycholog wśród meneli nigdy nie daje rezultatów, na jakie się liczy. miłego dnia :D 🖐️

Gość gośćmija
ja marka lubie i nie bede mu tyłka obrabiac, co nie znaczy ze sie z nim zgadzam

Gość gośćmija
??? nie ma we mnie zadnego jadu , marek to moj stary znajomy

Gość gośćmija
to wam kazda dyskusja kojarzy się z agresją i chęcią zgnojenia, nie potraficie rozmawiac jak ludzie, i to wasza wada w umysle

Gość gość
Mężczyzna nie po to ma mózg, by myśleć penisem.

Gość gość
Czyli co, każda ma rodzić od uzyskania dojrzałości, bo ma macicę? Co za podejście...

Gość gość
jaki autorytet, taki krzysiek, i wszystko w tym temacie 🖐️

Gość gość
Moze brzydkie zdanie ale prawdziwe chocby z tego powodu, ze kobiety wymagaja biznessmena niezaleznie ile same maja.

Gość gość
nie wszystkie, niech kazdy ma wybór, ja odmówiłam bogatym czekającym na moją macicę i potomka, bo mam inne cele

Gość gość
Pewnie niejeden posiadacz psa podawał lub podaje swojemu pupilowi różne pokarmy, które my ludzie jemy na co dzień. Czy jednak to jest dla zwierzaków zdrowe? Szczególne kontrowersje w karmieniu zwierząt budzi zwykły chleb. Czy pies może jeść chleb? Czy nie zaszkodzi to może jego wątrobie, jak to jest w przypadku dzikich kaczek, dokarmianych zimą pieczywem? Konieczne przeczytaj informacje o tym, jakie pokarmy można podawać psom. Jeszcze dziś sprawdź, czy pies może jeść chleb! Co może jeść pies?

Gość gość
a kto to jest ten chooy, nie znam cwela ?

Gość gość
a ty co z pierdla wracasz bo tak brzmisz, jestes na wolnosci, wyluzuj sie

Gość gość
Czy to psycholog? Czy to już kołcz? Czy to duchowny? Czy to już świadek jehowy? Czy zapuka do moich drzwi? O co chodzi temu kolesiowi? Jest dziwny. Boję się go.