Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no kuźwa nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość
Jarosław Wałęsa: Boże, żeby sodówka nie uderzyła mi do głowy Bierze pan pieniądze z 500+. To mądry pomysł PiS? - Dwa tygodnie temu urodziło nam się drugie dziecko, córka, i zgodnie z założeniami programu otrzymujemy pieniądze z 500+. Program 500+ po wprowadzeniu w życie okazał się potrzebny i powinien być kontynuowany.

Gość gość
no kuźwa ja stara baba za najniższą krajową po 40 latach pracy zapieprzam na takich baranów, litości, oby szlag raz na zawsze trafił tych cholernych pisowców, oby ich raz na zawsze zmiotło z tej ziemi

Gość gość
cholery pisowskie

Gość gość
No tak, ale dzięki PiSowi mamy powszechny dobrobyt i jest wszystko za bezdurno. Na zachodzie musiałabyś płacić dużo więcej a tu dostajesz pińćset plus!

Gość gość
Wałęsa pewnie przez rok odprowadza więcej podatkow niż ty przez te 40 lat sfrustrowana babo, więc kto kogo utrzymuje?!

Gość gość
a 60 latki zapierdalają z na to 500+, jebane cholerne pisowce, by ich szlag trafił, sami wcześniej na swoje dzieci pracując. Do tego co mają powiedzieć suko ci co pracują i nie biorą 500+ i też odprowadzają podatki.

Gość gość
Debilko piszesz sama ze sobą. Twój styl jest bardzo ropoznawalny. Analfabetka. Zap/ie/rda/laj na 500+. Bardzo dobrze. Tylko do tego się nadajesz, niewolnico, wole roboczy.

Gość gość
każdy pracujący odprowadza podarki ale nie każdy dostaje 500+ i to jest niesprawiedliwe,

Gość gość
precz z rozmnażającymi się malpami

Gość gość
do gość dziś - obyś królico za to, że żyjesz na cudzej krzywdzie pobierając 500+ od innych pracujących zachorowała i umierała w wielkich cierpieniach

Gość gość
gość dziś Debilko, nie mam dzieci i mieć nigdy nie będę. Uważaj co komu życzysz. Znałam wiele takich wiedźm, które takie klątwy rzuciły, a później tak same właśnie zdychały.

Gość gość
p**do to nie wyzywaj innych od debilek to i tobie nikt nie będzie życzył, a co do zapieprzania na 500+ to ja też jestem przeciwna, mnie też g****o obchodzą czyjeś bachory i takich osób przeciw 500+ jest dużo więcej, także uważaj jak kogoś przezywasz za to, że ktoś pracuje na cudze bachory, to te osoby mają prawo je wyzywać bo na nie pracują

Gość gość
Błogosławię PiS, bo on nam daje dobrobyt! Najlepsza partia w historii PL. Tak nam dopomóż Bóg!

Gość gość
Błogosławię PiS, bo on nam daje dobrobyt! Najlepsza partia w historii PL. Tak nam dopomóż Bóg! Amen

Gość gość
no kuźwa ja stara baba za najniższą krajową po 40 latach pracy zapieprzam na takich baranów, litości, oby szlag raz na zawsze trafił tych cholernych pisowców, oby ich raz na zawsze zmiotło z tej ziemi xxx zwolnij sie, ty zapieprzasz na tych baranow, na pewno jak sie zwolnisz z pracy to zmiecie ich z ziemi w p**du, nie bedzie na 500 +

Gość gość
Co tu robisz, stara ruro, na forum macierzyńskim? 40 lat pracy, to już chyba jesteś po sześćdziesiątce. Wypad z forum dla młodych rodziców