Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninazje

Czy ja mu się podobam?

Polecane posty

hej kobietki i mężczyźni ! zakochałam się, ale czy on też?? Od jakiegoś czasu w pobliskim sklepie osiedlowym pracuje chłopak ( syn właścicielki) jest starszy ode mnie o rok ( ja mam 24 lata). Wcześniej się nie znaliśmy. Zauważyłam,że gdy mnie widzi od razu się do mnie uśmiecha i to nie jest uśmiech grzecznościowy, tylko taki wiecie szczery,widzę ,że smieją mu się oczy, ale nic poza tymi uśmiechami więcej nie wykazuje.Gdy ja próbuję zacząć rozmowę, on odpowie jedno słowo i tylko się uśmiechnie, choć z innymi osobami rozmawia na luzie. napisałam do niego na fb z prośbą o pomoc przy wyborze aparatu fotograficznego ( ponieważ on interesuje się fotografiką) odpisał odrazu bardzo długą i wyczerpującą odpowiedź, zaoferował też swoją pomoc przy wyborze. Gdy następnego dnia przyszłam do sklepu znow ucieszył się na mój widok i był widocznie zawstydzony. Niestety na kolejną wiadomość już nie odpisał, więc odpuścilam ten temat. Pewnego razu skomentowałam jego post. Odpowiedział wszystkim, tylko nie mi.Nie wiem co mam o nim sądzić. Wiem na pewno,że on nie ma dziewczyny. Ja się w nim zakochałam, przez pewien moment wydawało mi się,że ja mu też się podobam. jestem osobą nieśmiałą i nie potrafię wprost z nim porozmawiać. pomocy dziewczyny, czy któraś miała podobną sytuację? Co powinnam zrobić? odpuścić?

Gość gość
Zagaduj go podczas zakupów o produkty, niby radź się ito. Może też nieśmiały? Potem uda się może z czasem wyjść poza temat zakupów, a chłopina może się w końcu ośmieli i Cię gdzieś zaprosi i/lub poprosi o numer.