Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak nie odpisuje mi od 11 h

Polecane posty

Gość gość

Poznalam chlopaka, pozniej do mnie napisal, spotkalismy sie, od poczatku bylo tak, ze czasami odpisywal po 3 h, ale wczoraj byl na zakupach i odpisal mi po 9 h na fb, a dzisiaj minęło 11 h i nie pisze nic. Nie wiem co o tym myslec i czy dalej z nim pisac, wiem, ze ma sesje i egzaminy, ale nie wierze, ze przez caly dzien nie znalazl minuty zeby cos napisac. Olac go, pisać dalej?

Gość gość
pewnie się powiesił

Gość gość
Hahaha jaki bluszcz Boże. Weź daj mu spokój serio debilko

Gość gość
Czemu bluszcz?

Gość gość
Jeżeli nie odpisuje to ja bym odpuściła taką znajomosć...Wiem z doswiadczenia,że jesli facetowi zależy to sam zabiega o regularny kontakt.Skoro zawsze odpisuje po kilku godzinach to niestety nie wygląda to dobrze...

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Dać sobie spokój. Kulturalny facet, który jest zainteresowany kobietą, odpowiada na wiadomości od niej w krótkim czasie, a jeśli nie może tego zrobić, to wyraźnie to zakomunikuje i poda przyczynę. Jeśli Cię zwyczajnie ignoruje, a dopiero potem rzuca wyjaśnieniem, co robił... nie świadczy to o nim dobrze. Według mnie szkoda Twojego czasu :)

Gość gość
Skonczy mi lizac pusie to odpisze :)

Gość gość
Olej go to takis pajac

Gość gość
Z reguly odpisuje szybko, ale sa momenty, ze nie pisze 3 h, bo byla jakas awaria w pracy. Dzisiaj mnie te 11 h zdziwilo, napisal, ze pilnował syna siostry, ma rok, wiec w sumie rozumiem

Gość gość
My od miesiaca piszemy calymi dniami, wiec w zasadzie troche przerwy dobrze robi

Gość gość
Jak nic martwy...

Gość gość
kiedyś trzeba od ciebie odpocząć, ze 3 dni detoksu ratunkiem dla zdrowia psychicznego

Gość gość
Powiem Ci tak: różni są faceci niektórym zależy i bedą mieć z tobą kontakt 24h na dobę , a niektorzy nie mają potrzeby okazywania tego, chociaż mogą cie bardzo kochac. Jeżeli nie odzywałby sie 2 dni to możesz sie wtedy martwić :)

Gość gość
Dziękuję za tekst powyżej. My się krótko znamy, więc nie wiem jak odbierać takie zachowanie, ale uważam, że masz rację

Gość gość
Kochający mężczyzna i dbający o konfort psychiczny swej kobiety, gdy wie ze ona potrzebuje wiadomości od niego ZAWSZE o tym pamięta i je pisze.

Gość gość
To nie jest moj facet piszemy ze soba, spotkalismy sie. To początek znajomości

Gość gość
jprdl :D

Gość gość
Po prostu nie wiem co o takim czyms myslec i jak odbierać takie nieodpisywanie?