Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaruzelskY

STAN WOJENNY KAFE

Polecane posty

Gość JaruzelskY

Z DNIEM 30 CZERWCA, 2018 ROKU, WPROWADZA SIĘ CAŁKOWITY STAN WOJENNY NA KAFE. Wrogami publicznymi kafe zostają na chwilę obecną: 8Widmo8 - wielokrotne ataki na gości, szantaże, wyzywanie, ataki na gości pomimo licznych upomnień, prowadzenie zakazanych publicznych rozmów romantycznych na forum, prowadzenie nielegalnych rozmów z X, liczne naruszenia zasad dobrego wychowania, atencyjność, wywyższanie się, manipulacja. TheOutsider - Popieranie licznych opinii Widma, wspieranie słowne, a także niewykluczone wspieranie finansowe, i siłowe. Silny atak na gości, atencyjność, wywyższanie się, liczne wyzwiska w stronę gości, ewidentny brak respektu, lekceważenie siły gości, manipulacja. Na chwilę obecną więcej na Outsidera nie mam, ale lista będzie edytowana. Pozostańcie w domach, przy komputerach, i oczekujcie na odwet pomarańczowej potęgi.

Gość JaruzelskY
Niegroźne pedalki... Widmo najbardziej znany na forum, a to tylko kwestia czasu nim Outsiderek nam wyrośnie na wielką potęgę na forum... Ja decyduję o stanie wojennym, cywilu, zatem nie podważaj moich decyzji, albo ciebie też spotka nasz gniew.

Gość gość
Schowam się w piwnicy, bo boję się tych dwóch typów, jeszcze obaj mają straszne avatary :(

Gość JaruzelskY
I dobrze robisz, cywilu, tam trzeba szczać, bombarduj go jak najwięcej. A co do Odmieńca, to czekamy na rozwój sytuacji, i na jego dalsze posunięcia, czekamy aż wystawi się na cios, a wtedy uderzymy z wielką siłą i gracją, i nikt się nam nie postawi

Gość gość
Przenosimy zabawe tutaj hehe

Gość gość
Proletariusze wszystkich krajów łączny się!

Gość gość
Dobrze, ze choc tutaj niektorzy moga się wyżyć i poczuć ważnymi. Frustracje wylać. Serduszko pokrzepić.

Na całe szczęście nie wiem co to wojna a stan wojenny kojarzy mi się tylko z niemożliwością oglądania Teleranka. Teraz p tylu latach, ktoś z drugiej strony mówi mi że memy są zakazane, że nie przyjmujemy obcokrajowców. A Ukrainy, to kto? Napływają tu i chcą żyć godnie. Jako cywilizowany świat powinien to zauważyć. Pewien radiowy śmieć nie powinien Ich obrażać .

Gość gość
Idiotyczne

Gość gość
Bez semsu

Gość gość
Dobry temat :)

Gość gość
Bez sensu

Gość gość
temat założył pedofil Nowy

Gość gość
może tylko stan wyjątkowy wystarczy ?

Gość JaruzelskY
Obywatele, dzisiaj w godzinach porannych doszło do przełamu obrony w dziale Widmoka, szokujące, niespodziewane zwycięstwo w tamtym dziale zostało obwołane "Cudem nad Rzeką", bowiem goście uderzyli tak naprawdę w każdego z zalogowanych, wklejając szokujące, obrzydliwe cytaty z prywatnej konwersacji. Wygraliśmy bitwę, bo Widmo stracił wiele w oczach innych kafeterianów i kafeterianek, ale wojna nadal pozostaje nierozstrzygnięta. Nasze oddziały zajmą się teraz identyfikacją wiadomości, i postarają się w ciągu kilku najbliższych dni zidentyfikować obie osoby piszące. Dziękujmy tajemniczemu Wklejkarzowi, chwalmy dzień, i sięgajmy po kufle z piwem, bowiem jest to pierwsze od dawna zwycięstwo pomarańczowego legionu. Oczekujcie na kolejne wiadomości, obywatele! gen. JaruzelskY

Gość gość
nie udawaj lepszego od Widmoka, bo żałośnie ci to wychodzi :classic_cool: ;)

Gość gość
prawda

Gość gość
Też mam rozmówki z jedną kafeterianką. To moja rękojma. Oczywiście na wyższym poziomie. Klasyka gatunku. Roztoczyłem nad Nią mój parasol ochronny, wiec należy tylko do mnie ;-) Moja słodka, niewinna.....

Gość gość
Chùja tam masz.

Gość gość
Nie pomyślałeś, że ona też może mieć? Debil

Gość gość
Współczucie

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ wczoraj Za to ty jesteś nieudacznikem :)

Gość gość
Tajemniczy Stulejarz to ten palant Man on the Moon 🖐️